Deze week onthulde het gerenommeerde merk Sennheiser een opwindend trio van audioproducten tijdens de Consumer Electronics Show (CES) 2024. De nieuwe MOMENTUM True Wireless 4, ACCENTUM Plus en MOMENTUM Sport beloven een revolutie te ontketenen in de wereld van hoogwaardige audio-apparatuur. Aldus de fabrikant. Klinkt als muziek in de oren! Benieuwd naar alle verdere details?

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4: de pinnacle van draadloos geluid

De MOMENTUM True Wireless 4, voorzien van meer dan een dozijn verbeteringen, staat garant voor een ongeëvenaarde geluidservaring. Met het Qualcomm S5 Sound Gen 2-platform en Snapdragon Sound Technology levert deze telg aptX lossless geluid. Een ultralage latentie? Check, dubbel check.

Met Bluetooth 5.4, Auracast-ondersteuning en verbeterde Adaptive ANC, zijn deze oordopjes perfect voor onderweg. De batterijduur van 7,5 uur, Qi-oplaadetui en snelladen via USB-C maken ze ideaal voor dagelijks gebruik. De MOMENTUM True Wireless 4 zal beschikbaar zijn in drie kleurstellingen waaronder zwart koper, metallic zilver en grafiet. De adviesprijs is vastgelegd op afgerond 300 euro (€ 299,90 om precies te zijn).

Sennheiser ACCENTUM Plus: premium geluid voor een lagere prijs

De ACCENTUM Plus, een Bluetooth 5.2-hoofdtelefoon, biedt een premium geluidskwaliteit en 50 uur batterijduur. Of een belangstellende mag rekenen op een veelzijdige connectiviteit? Zeker en vast.

Met aptX Adaptive, multipoint-connectiviteit en Adaptive ANC past deze hoofdtelefoon zich aan, overeenkomstig met de gebruiker én de omgeving. De intuïtieve bediening, windreductie en aanpasbare zijtonen creëren een complete luisterervaring. De ACCENTUM Plus zal verkrijgbaar zijn in een zwarte en een witte kleurstelling. Vanaf 20 februari 2024 wordt dit exemplaar beschikbaar voor € 229,99.

Sennheiser MOMENTUM Sport: revolutionaire fitness audio

De MOMENTUM Sport van Sennheiser tilt fitnessaudio naar een hoger niveau met realtime biometrische feedback. Voorzien van hartslag- en lichaamstemperatuursensoren, integreren deze oortjes naadloos met populaire fitnessapps en -toestellen. Het akoestische verluchtingskanaal minimaliseert afleiding van lichamelijke oorsprong, terwijl de transparantie-modus en Adaptive Noise Cancelling-modus aanpasbaarheid bieden.

Met een IP55-bestendigheid en schokbestendig chassis zijn deze oortjes gebouwd voor intensieve workouts. Het zal wel nog even wachten zijn tot 9 april, vooraleer je de MOMENTUM Sport zelf in huis kan halen. Deze in-ears zullen over de toonbank gaan voor € 299,90. Een belangstellende heeft de keuze tussen drie uitvoeringen waaronder Polar Black, Burned Olive en Metallic Graphite.

Met deze innovaties bevestigt Sennheiser opnieuw zijn positie als pionier op vlak van hoogwaardige audiotechnologie.

Verkooppunten van het merk sennheiser