De zomer van 2020 belooft zeer bijzonder te worden. Sportwedstrijden, festivals en leuke bioscoopavonden zullen allemaal niet kunnen plaatsvinden. Creatief omgaan met onze vrije tijd is dus de boodschap! Er zijn verscheidene manieren om van een vervelende situatie toch een leuke ervaring te maken.

Neem bijvoorbeeld eens de tijd om al die films en series op je ‘to-watch’-lijstje eindelijk eens te bekijken. Een kwalitatief beeldscherm en een goede audio-installatie dragen ongetwijfeld hun steentje bij aan een complete ervaring.

Ook bij LG zijn ze daarvan op de hoogte. Met de nieuwe GX-Gallery serie en OLED ZX Real-8K modellen biedt de fabrikant van consumentenelektronica naar eigen zeggen alvast enkele toestellen aan die kunnen zorgen voor een leuke filmavond, -middag, of -ochtend.

Het perfecte beeldscherm?

De 3 modellen uit de GX Gallery-serie (de 55-, 65- en 77-inch) hebben een uniek, minimalistisch design en maken gebruik van OLED-technologie. Het 65-inch model is amper 20 mm dun en de TV wordt vlak tegen de muur gemonteerd omdat de ophangbeugel geïntegreerd is in de achterkant van de TV. Zo valt het toestel niet op in je interieur en ziet het er zowaar een beetje uit als een kunstwerk.

Voor het 55-inch model betaal je €2.599 euro terwijl je voor het 65- en 77-inch model respectievelijk €3.599 en €6.999 neertelt.

LG OLED ZX Real 8K
Naast de GX gallery-serie biedt LG ook nog enkele OLED ZX Real 8K-modellen aan. Deze toestellen staan voornamelijk gekend voor hun beeldkwaliteit en zorgen bovendien voor vier keer de schermresolutie van 4K en 16 keer die van Full HD.
Deze bevinden zich in vergelijking met de toestellen uit de GX Gallery-serie uiteraard in een hogere prijsklasse.

Beide productserie’s zijn uitgerust met een AI Alpha9 Gen3 processor en een AI-upscaler. Dankzij de ondersteuning van Dolby Vision HDR, Dolby Vision HDR IQ en Dolby Atmos kan je elke ervaring specifiek aanpassen aan jouw omgeving.

Mocht je je film of serie naar een hoger formaat willen brengen biedt LG de Cinebeam aan. Deze projectoren produceren dankzij de HDR10-technologie en TruMotion technologie een uitstekende beeldkwaliteit met levensechte beelden die vloeiend en natuurlijk worden weergegeven. De projectoren zijn vlot te verplaatsen en kan je bijgevolg dus overal mee naartoe nemen en in elke ruimte neerzetten. Handig toch?

Wanneer je een uitstekende beeldkwaliteit hebt, is het ook wel noodzakelijk om uitstekend geluid te hebben. De SN8YG soundbar is het topmodel van LG en kan voorzien worden van optionele draadloze achterluidsprekers. Daarnaast beschikt deze ook over Meridan-technologie.

LG SN8YG

De soundbar is uitgerust met een zelflerende technologie waardoor het systeem de geluidsdiepte en -sterkte aanpast aan de ruimte waarin het zich bevindt. Ook bevat de soundbar Google Assistant. Dit is met de komst van smart homes uitgegroeid tot een onmisbare feature. Voor de SN8YG mag je €800 neertellen.

Ben je klaar om bij je thuis een mini bioscoop neer te zetten? Surf dan zeker eens naar de website van LG voor alle informatie over jouw favoriete producten!

Verkooppunten van het merk lg