Naar aanloop van de zomermaanden, die er iets anders zal uitzien dan de alle andere zomers die we ooit hebben gehad, lanceert LG Electronics twee gloednieuwe productlijnen: de LG TONE Free volledig draadloze earbuds en de XBOOM bluetooth luidsprekers. Ze hebben allebei enkele opmerkelijke kenmerken waar we jullie zeker niet van willen onthouden.

LG TONE Free: Levensecht geluid in een comfortabel design 

De HBS-FN6 en HBS-FN4 zijn vervat in deze nieuwe productserie, naar eigen zeggen zouden ze moeten zorgen voor een realistische en heldere geluidsweergave die vooral te danken is aan de verfijnde technologie ontwikkeld door Meridian Audio.

LG TONE FREE

De earbuds zijn waterbestendig en sluiten nauw aan op je oor waardoor ze altijd stevig blijven zitten, zelfs als je van plan bent om te gaan sporten bijvoorbeeld. Dit wordt uiteraard mede mogelijk gemaakt door het lichte gewicht en hypoallergeen materiaal.

De LG TONE Free productserie is voorzien van een voice command functie, aanraakbediening en een noise isolation feature. In combinatie met het ontwerp wordt er zo een ruisvrije muziekweergave gegarandeerd zodat jij kan genieten van je favoriete muziek zonder dat je wordt afgeleid door je omgeving.

LG TONE FREEBeide modellen hebben een batterijduur van ongeveer 6 uur. Afhankelijk natuurlijk van verschillende factoren kan dat meer of minder zijn. Bij de LG HBS-FN6 is het zelfs zo dat je de earbuds binnen de 5 minuten hebt opgeladen dankzij de innovatieve LG UVnano oplaadcase. Tegelijkertijd worden er bacteriën verwijdert onder invloed van UV-licht.

Als eindgebruiker kan je kiezen tussen vier verschillende geluidspresets, zo kan je je luisterervaring afstemmen op basis van persoonlijke voorkeuren. Ze zouden verkrijgbaar zijn vanaf 3 juli dit jaar voor een adviesprijs van 99,- (FN4) en 149,- euro (FN6).

XBOOM: Bluetooth speakers met superieur geluid en ultiem gebruiksgemak

Daarnaast lanceert elektronicafabrikant LG ook nog de nieuwste XBOOM Bluetooth speakers lijn. Hierin zijn o.a. de GO PL7, PL5 en PL2 in opgenomen. Deze draadloze luidsprekers zorgen, telkens opnieuw, voor een superieure geluidskwaliteit.

LG XBOOMEen krachtig geluid, een stijlvol ontwerp en nog meer gebruiksgemak. Zo omschrijven ze graag deze GO-serie. De compacte speakers hebben een batterijduur van maar liefst 24 uur, ingebouwde lichteffecten op maat van de muziek (PL7 en PL5) én een ingebouwde powerbank (PL7)

Net als de TONE FREE earbuds zijn alle GO PL draadloze Bluetooth speakers voorzien van de bekende Meridian geluidstechnologie. Zet je dus al maar schrap voor een diepe bas en heldere geluidskwaliteit. In de PL5 en PL7 is er zelfs een Dual Action Bass functionaliteit ingebouwd waarmee je de extra krachtige bassen kan voelen.

Surf gerust eens naar de website van LG om meer te weten te komen over de XBOOM of TONE FREE productserie.

Verkooppunten van het merk lg