Eigenaar van een Denon Home 150, 250 of 350? Dan ben je vanaf nu in de mogelijkheid om dankzij de nieuwste HEOS-app en firmware-update te genieten van een nog betere geluidsweergave dankzij Placement EQ.

De Denon Home serie lijkt op het eerste gezicht vrij klein, maar niets is minder waar. Naar eigen zeggen zouden de luidsprekers moeten zorgen voor een indrukwekkende geluidsweergave met enorm goede en lage bastonen.

Staat de Home 150, 250 of 350 dicht bij een muur of hoek gepositioneerd? Dan kunnen de bassen wel eens overweldigend klinken. Dit kon eerder dan bijvoorbeeld gecompenseerd worden met de bas/treble-bediening die ingebouwd zit in de HEOS-app.

Nu kan dit probleem verder aangepakt worden met Placement EQ. Afhankelijk van de plaatsing (vrijstaand, voor een muur, op een plank of in de hoek) wordt er rekening gehouden met de bediening van de basrespons. Als eindgebruiker heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen drie voorinstellingen.

“De basrespons kan worden getuned en afgestemd op de muziek en persoonlijke smaak van de gebruiker. Tel daar de standaard bas/treble-bedieningen bij op en je hebt meer dan genoeg opties om het beste geluid uit je Denon Home-speaker te krijgen.”

Met de komst van deze nieuwste firmware-update ben je ook in staat om nummers over te slaan dankzij een bedieningsknop bovenop het toestel. Druk je 1 keer op de afspeelknop? Dan wordt het nummer gepauzeerd. Druk je 2 keer op de afspeelknop? Dan wordt er automatisch overgeschakeld naar het volgende nummer. Druk je 3 keer op de afspeelknop? Dan wordt het vorige nummer nogmaals afgespeeld.

Om de update te installeren is een internetverbinding noodzakelijk. Als je hebt gekozen voor automatische updates dan zou alles al beschikbaar moeten zijn op de Denon Home 150, 250 en 350.

Ondervind je nog wat problemen? Of wil je graag meer informatie over Placement EQ? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de website van Denon.

Verkooppunten van het merk denon