LG wil 4K-projectie op een niveau brengen waar het nooit eerder is geweest. De LG HU80KA heeft een hogere resolutie dan de typische 1080p-projectoren, maar het meest interessante aan het product is het speciale ontwerp. De LG HU80KA heeft de CES’ Best of Innovation Award gewonnen voor het leveren van ultra- scherpe video en een thuisbioscoopervaring in een compact, mooi ontwerp. Omdat de wereldwijde markt voor 4K-projectoren naar verwachting snel zal groeien, heeft LG er vertrouwen in dat haar leidingspositie in het LED-projectorsegment ook in het 4K-projectorsegment kan worden herhaald.
Traditioneel waren projectoren die 4K-afbeeldingen ondersteunen vaak zwaar, duur en omslachtig om thuis te installeren. LG-ingenieurs en -ontwerpers gingen de uitdaging aan om de 4K UHD-projector kleiner te maken zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit en bedachten een premium-apparaat dat half zo groot is als concurrerende 4K-projectoren. De 4K UHD-projector van LG belooft een geweldige filmische ervaring dankzij de uitstekende 4K-beeldkwaliteit en ‘draagbare’ afmetingen, wat betekent dat een filmomgeving op elk moment in elke kamer van het huis kan worden gemaakt.
Omdat hoogwaardige video-inhoud beschikbaar is in meer formaten dan ooit tevoren, is het voordeel van een apparaat met de veelzijdigheid om streaming-inhoud net zo gemakkelijk weer te geven als een Blu-ray-schijf, nog nooit zo duidelijk geweest. De 4K UHD-projector van LG kan een 150-inch scherm van maar liefst 2.500 lumen maken, wat de LG’s helderste projector maakt. Bovendien ondersteunt de LG 4K UHD-projector ook HDR-inhoud (HDR 10) voor een zeer constrast en kleurrijke bioscoopervaring thuis.

De ‘draagbare’ afmetingen van de projector en het unieke rechtopstaande ontwerp worden alleen mogelijk gemaakt door de spiegelloze I-vormige motor waarmee de projector perfecte beelden kan weergeven, ongeacht of deze op de grond is geplaatst, aan de muur is bevestigd of aan het plafond hangt. Bovendien kan de spiegelreflector worden gebruikt als een lenskap om de projector te beschermen tegen stof wanneer deze wordt opgeborgen. Twee krachtige en toch heldere 7W-luidsprekers leveren een echte filmische audio-ervaring zonder de noodzaak voor externe luidsprekers of een soundbar.
Prijs en leveringstermijn zijn ons nog niet bekend.

Verkooppunten van het merk lg