Waarom artificiële intelligentie integreren in je TV? LG wil met ThinQ de mogelijkheden van home integration uitbreiden door je televisie te koppelen aan je streaming luidsprekers, een koelkast of andere op internet aangesloten apparaten. 
Het LG merk ThinQ is label voor al de LG huishoudelijke apparaten, consumentenelektronica en services in 2018 die gebruikmaken van kunstmatige intelligentie. Ja, dit betekent dat je tv begint te leren van je acties en hierop gaat inspelen.
LG zegt dat ThinQ-producten “het vermogen zullen hebben om diepgaand leren aan te wenden en met elkaar te communiceren, gebruikmakend van een verscheidenheid aan AI-technologieën van andere partners, evenals LG’s eigen AI-technologie, DeepThinQ”.
Wat deze specifieke acties gaan zijn kunnen we nog niet zeggen. LG geeft in deze fase nog verder geen informatie vrij, maar we verwachten dat op de komende CES en in de loop van 2018 hierover meer zal toegelicht worden. We kunnen nu alleen maar speculeren over wat deep learning voor de klant zal kunnen betekenen.

Verkooppunten van het merk lg