Tijdens CES 2023 nam LG Electronics meer awards mee naar huis dan ooit. Het bedrijf heeft ongeveer zo’n 220 awards in ontvangst mogen nemen. Niet alleen de divisie ‘home appliances’ kreeg diverse onderscheidingen maar ook de afdeling ‘home entertainment’ die voor onze lezers wellicht het meest interessant is. Bij het begin van de avond ging de fabrikant aan de haal met een zeer gewaardeerde ‘Best of CES Award’ in de categorie ‘Best Home Theater Tech’. Deze award werd toegekend voor de baanbrekende LG SIGNATURE OLED M (model M3). Mocht je minder bekend zijn met dit model: het gaat hier om ‘s werelds eerste draadloze OLED-tv met Zero Connect-technologie.

In 2023, ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van LG’s revolutionaire OLED-tv, veroverde de leider op het gebied van OLED-technologie de wereld. Talloze awards en onderscheidingen zijn hier het levende bewijs van. Een groot deel van hun productaanbod werd bekroond tijdens CES. Onder andere voor de nieuwste OLED-tv-line-up.

Hieronder de LG OLED M3, evo G3 en C3. Met een helderheid die wel 70 procent hoger ligt dan vorige modellen, wordt de 97-inch LG SIGNATURE OLED M3 (ook in 83 en 77 inch verkrijgbaar) gezien als een nieuwe stap in de evolutie van de OLED. Iets wat ook in de vakmedia niet onopgemerkt voorbij ging. De reviews waren unaniem positief. Met name over de nieuwe evo-technologie van de G3-serie.

Tijdens CES 2023 verdiende LG maar liefst 220 prijzen en erkenningen waaronder 25 CES Innovation Awards en drie Best of Innovation Awards. De toekenningen gingen naar LG’s Transparent OLED Screen, de OLED Flex en het 65-inch UltraFine Display OLED Pro.

Het zou ons natuurlijk wat te ver leiden om hier een volledige opsomming te geven. Ben je benieuwd welke producten er nog in de prijzen zijn gevallen? Dan kan je best eens surfen naar deze link.

Verkooppunten van het merk lg