LG Electronics heeft aangekondigd dat ‘s werelds grootste OLED TV, de LG OLED evo Gallery Edition TV (model 97G2), binnenkort verkrijgbaar zal worden. Op het moment van schrijven zijn er nog geen specifieke lanceringsdata gecommuniceerd maar de fabrikant laat weten dat ze in de komende weken meer informatie zullen delen.

Mocht je minder bekend zijn met de LG 97G2: dit exemplaar heeft een ontzagwekkend groot scherm van maar liefst 97 inch. Het maakt gebruik van LG’s zelfverlichtende OLED-technologie zodanig dat een meeslepende kijkervaring werkelijkheid wordt. Met de introductie van hun grootste schermformaat ooit biedt LG’s 2022 OLED TV line-up verschillende opties aan die zich situeren tussen 42 en 97 inch.

Op de IFA 2022 beurs in Berlijn, waar ook wij met AudioVideo2day vertegenwoordigd zijn, zal LG het gloednieuwe model in de ‘kijker’ zetten. De 97G2 maakt onderdeel uit van een uitgebreid portfolio op vlak van premium TV’s die een groeiend aantal ultragrote schermformaten omvatten. Specifiek ontworpen voor een memorabele kijkervaring bij jouw thuis. Daarnaast zal het bedrijf op IFA 2022 pronken met de diversiteit van hun geavanceerde displaytechnologieën.

Zoals de naam al doet vermoeden, maakt de 97 inch LG OLED evo Gallery Edition TV gebruik van OLED evo technologie, een Alpha 9 Gen5 AI Processor en geavanceerde beeldalgoritmen om levensechte beelden te realiseren. Wat betreft ontwerp is het model uit de G2-serie voorzien van LG’s doorlopende Gallery Design. Dit zorgt voor een ‘geïntegreerde look’ die de meest luxueuze thuisbioscoop direct zal opwaarderen.

LG’s indrukwekkende assortiment van 8K TV’s wordt op de IFA beurs aangevoerd door de 88 inch LG SIGNATURE OLED 8K (model 88Z2) en 86 inch QNED TV (model 86QNED99). Beide exemplaren combineren verbluffende afmetingen, de superieure scherpte van een 8K-resolutie (7.680 x 4.320) en LG’s nieuwste weergavetechnologieën om content van elk genre meeslepender te maken.

Zal jij ook aanwezig zijn op IFA 2022? Dan kan je van 2 tot 6 september de allernieuwste paradepaardjes van LG ontdekken. Niet alleen met je ogen maar vermoedelijk ook met je oren. Afspraak op de stand in Hal 18, Messe Berlin.

Verkooppunten van het merk lg