Linn, het Schotse audiomerk, kondigt enkele Organik-upgrades aan voor bestaande apparaten die ze eerder op de markt hebben gebracht. Meer specifiek voor alle Klimax DS en DSM producten, zelfs het allereerste model uit 2007 wordt mee ondersteund. Het grootste voordeel dat geboden wordt? Dankzij een upgrade kunnen oudere Klimax streamers overweg met DSD256 en 24 bit/384 kHz. Op die manier zijn ze helemaal up-to-date.

Moest je minder bekend zijn met ‘Organik’, dit vormt zowat het ‘kloppend hart’ van de volgende generatie Klimax DSM (2021). Overigens is het grotendeels verantwoordelijk voor de lovende kritieken die Linn al mocht ontvangen van de pers. Organik is Linn’s allereerste DAC van ‘eigen bodem’. Dit exemplaar maakte een jaar geleden zijn debuut.

Ongeacht of je nu op zoek bent naar een nieuw systeem of jouw bestaand systeem wil opwaarderen, iedereen profiteert mee van deze mooie Organik upgrade. Organik wordt vanaf nu standaard voorzien in elke nieuwe Klimax Exaktbox en Klimax 350 geïntegreerde luidsprekers. Overigens zal Organik beschikbaar zijn als upgrade voor bestaande Klimax Exaktbox of Klimax 350 speakers.

“It’s been incredibly exciting to see Organik grow from being the beating heart of next-generation Klimax DSM to now being available as an upgrade for your beloved Klimax product, bringing it in line with Linn’s current flagship standard.”

Naar verwachting zullen veel trotse eigenaars van een oudere Linn Klimax DS of DSM erg blij zijn, in dat opzicht: hun sfeervolle belevingsproducten moeten ze niet vervangen om te kunnen genieten van de talloze ‘pluspunten’ die DSD256 en 24 bit/384 kHz biedt. Een retrofit-upgrade die terug helemaal mee is met zijn tijd? Daar kan je van op aan!

Het levert een echt nauwkeurige presentatie van de muzikale inhoud, alsof je echt in de opnamestudio bent. Eerlijk gezegd, het is gewoon verbluffend. Aldus een quote van een zeer tevreden eindgebruiker.

Was je minder bekend met ‘Organik’? Dan is het absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen naar onderstaande video die Linn speciaal heeft gemaakt om deze ‘DAC architectuur’ extra in de ‘verf’ te zetten. Benieuwd?

Ondertussen zijn Organik DAC-upgrades beschikbaar voor alle uitvoeringen van de Klimax DS en Klimax DSM. Voorts zijn de Klimax Exaktbox en Klimax 350 geïntegreerde luidsprekers klaar voor dezelfde Organik upgrade.

 

Verkooppunten van het merk linn