AURALiC, een pionier op het gebied van audio streaming, presenteert tijdens de High End audioshow in München haar nieuwste generatie streaming producten. Het merk, dat sinds 2014 vooruitstrevend is in de industrie, brengt dit jaar maar liefst vier nieuwe producten uit: de ARIES G2.2, VEGA G2.2, ARIES G3 en VEGA G3. Met deze lancering markeert AURALiC niet alleen een generatiewisseling op technologisch gebied, maar behoudt het ook de verfijnde elegantie en het klassieke ontwerp van het G-serie UnityChassis II, met een behuizing van zuiver koper en ‘geveerde poten’ die afgestemd zijn op meerdere frequenties.

Alle nieuwe producten zijn voorzien van AURALiC’s nieuwe Tesla G3 streaming platform, met een 64-bit architectuur die acht keer meer rekenkracht biedt dan de vorige versie. Daarnaast is het geheugen uitgebreid tot 4 GB. Direct Memory Access Technology (DMA) is geïntegreerd in het systeem. Deze verbeteringen zorgen ervoor dat alle audiogerelateerde circuits direct verbinding maken met het systeemgeheugen, waardoor de latentie en jitter met maar liefst 90% zijn verminderd ten opzichte van de vorige modellen.

Een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf is dat de G2.2 en G3 producten ontworpen zijn in de Verenigde Staten en dat de ARIES G3 en VEGA G3 met de hand gebouwd zullen worden in de fabriek van AURALiC in Oregon. AURALiC kondigt ook met trots een toekomstige samenwerking aan met Dirac, zodat de geavanceerde technologie van het bedrijf geïntegreerd kan worden in de productlijn. Dit partnerschap stelt AURALiC in staat om voorop te blijven lopen in innovatie en de hoogst mogelijke geluidskwaliteit te bieden.

Van 18 tot 22 mei 2023 zullen de nieuwe producten en baanbrekende streaming technologie van AURALiC te bewonderen zijn op de langverwachte High End audioshow in München, in Atrium 4 – ruimte 4.2G E211. De ARIES G2.2 en VEGA G2.2 worden naar verwachting in juli geleverd, terwijl de G3-producten naar verwachting in augustus beschikbaar zullen zijn.

Met de introductie van deze nieuwe generatie streaming producten blijft AURALiC haar reputatie als innovator in de audio streaming industrie waarmaken, en biedt ze audioliefhebbers een ongeëvenaarde luisterervaring met geavanceerde technologie en tijdloos design.

Verkooppunten van het merk auralic