We. by Loewe, het nieuwe ‘dochtermerk’ van de wereldwijd gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige belevingsproducten waar we wellicht allemaal wel bekend mee zijn, kondigt iets nieuw aan. Meer bepaald binnen het We. SEE.  portfolio. Benieuwd wat?

De ‘traditionele’ tv-fabrikant Loewe stelt dus niet alleen nieuwe producten voor, maar ook hun gloednieuwe merk: We. by Loewe. Hoewel beide merken verschillende klantgroepen aanspreken, delen ze dezelfde hoge standaard. Zowel op vlak van kwaliteit, design als innovatie. Net zoals we dat van Loewe gewend zijn. We. by Loewe richt zich namelijk vooral op een jongere doelgroep en bouwt voort op hun kennis, ervaring en knowhow die ze door de jaren heen hebben opgebouwd.

We. SEE.: uniek én slim

We. by Loewe lanceert nieuwe televisie’s binnen hun We. SEE. portfolio. Op technisch vlak hebben de ontwerpers hun vertrouwen ‘geschonken’ aan de nieuwste generatie van hoogwaardige LED-panelen. Zowel in een formaat van 32, 43, 50 als 55 inch. Bij de grotere modellen (lees: vanaf 43 inch) wordt er dankzij de Ultra High Definition, in combinatie de nieuwste HDR, een schitterende tv-ervaring gegarandeerd.

Lees ook


Loewe klang s3-2Loewe klang s1: Review smart radio

 


 

De ‘basisuitrusting’ omvat altijd een verscheidenheid van zowel bedrade als draadloze mogelijkheden. Bij het bedrade gedeelte spreken we over HDMI, LAN, USB en TOSLINK. Terwijl bij het draadloze gedeelte wifi, bluetooth en DLNA centraal staan.

Bij de 50 en 55 inch modellen wordt er gebruik gemaakt van een geïntegreerde soundbar die het best kan omschreven worden met de term ‘krachtig’. De reden daartoe? Heel simpel: het vermogen. Dit exemplaar heeft een ‘muzikaal vermogen’ van 80 Watt. Maar dat is nog niet alles want dit wordt verder nog gecombineerd met ondersteuning voor Dolby Atmos.

Maar dat is niet alles want We. by Loewe heeft jou nog veel meer te bieden. Benieuwd wat deze gloednieuwe tv-toestellen nog allemaal in petto hebben? Surf dan zeker eens naar de bijhorende website en ontdek er alles over.

De We. SEE 55, We. SEE 50, We. SEE 43 en WE. SEE 32 zijn ondertussen al online te verkrijgen, alsook bij geselecteerde retailers voor een adviesprijs van respectievelijk 1.499 euro, 1.399 euro, 1.199 euro en 899 euro. Bovengenoemde modellen zijn beschikbaar in een zogenaamde ‘Storm Grey’ afwerking. Loewe laat weten dat later in februari 2022 twee nieuwe kleuren zullen volgen die niet te missen zijn: ‘Aqua Blue’ en ‘Coral Red’.

Verkooppunten van het merk loewe