Do ‘We. HEAR.‘ that We. by Loewe recently introduced some new products? Yes, absolutely. Naast de nagelnieuwe tv’s binnen het We. SEE. portfolio waar we het eerder al over hadden in dit bericht, lanceert het submerk van Loewe dat zich voornamelijk richt op een jonger doelpubliek een reeks van wel erg fraaie bluetooth speakers. Ze ‘luisteren’ naar de naam: We. HEAR 1 en We. HEAR 2.

En de term ‘fraai’ hierboven is niet zomaar lukraak gekozen. Want beide speakers zijn te verkrijgen in maar liefst 4 verschillende afwerkingen waaronder ‘Aqua Blue’, ‘Coral Red’, ‘Cool Grey’ en ‘Storm Grey’. Maar, oordeel vooral zelf:

Trendy, modern en hip. Zo zou je bovenstaande modellen kunnen omschrijven.

We. SEE.: stijlvol en met een uitstekende audio

Zowel de ‘small’ als ‘large’ speaker (lees respectievelijk: de We. HEAR 1 en We. HEAR 2) zijn ontworpen in de vorm van een langwerpige cilinder. De We. HEAR 1 is 22 cm hoog terwijl zijn ‘oudere broer’ 29 cm groot is. Ze beschikken allebei over een IPX6 certificering wat maakt dat beide bluetooth luidsprekers spatwaterbestendig zijn. Perfect dus om al jouw avonturen buitenshuis te beleven met een ‘vrolijke noot’ op de achtergrond.

Maar de We. HEAR 1 en We. HEAR 2 overtuigen niet alleen met hun buitenkant, maar ook met hun binnenkant. Deze twee gloednieuwe modellen zijn in staat om een krachtig stereogeluid van 40 Watt (We. HEAR 1) of 60 Watt (We. HEAR 2) neer te zetten.

Lees ook


Loewe klang s3-2Loewe klang s1: Review smart radio

 


 

De We. HEAR 1 is voorzien van twee drivers en twee passieve speakers die zorgen voor een rijk geluid. De We. HEAR 2 is iets uitgebreider met twee tweeters, twee drivers en twee passieve speakers. Met een batterijduur tot wel 17 uur kan jij urenlang genieten van je favoriete muziek.

Ondertussen zijn zowel de We. HEAR 1 als de We. HEAR 2 bluetooth speaker leverbaar. De We. HEAR 1 haal je al in huis voor afgerond 100 euro (99 euro om precies te zijn). Voor de We. HEAR 2 zal een belangstellende 169 euro moeten neertellen. Beslis je om over te gaan tot de aankoop van een dergelijk fraai model? Dan krijg je er nog eens een handige draagkoord bij. Perfect om dit draagbare geluid overal mee naar toe te nemen.

Benieuwd naar meer? Je leest er hier alles over.

Verkooppunten van het merk loewe