Met de Sonos Move luister je waar en wanneer je wil naar jouw favoriete muziek. Binnen of buiten? Luister overal en geniet van het briljante geluid met de weer- en schokbestendige Move. Dat is wat Sonos eerder al garandeerde tijdens de lancering van hun Sonos Move.

Sonos Move

Met de diepe bassen wordt er een breed geluidsveld belooft met automatische Trueplay™-tuning. Deze zorgt voor een geluidsweergave die, naar eigen zeggen, altijd perfect in balans zal zijn. Zo zal de Move van Sonos alles precies afstemmen op basis van jouw luisteromgeving.

Je kan deze draagbare wifi- en bluetoothspeaker simpelweg bedienen door middel van je eigen stem, de Sonos-app of AirPlay 2. Ben je op een plaats waar er geen wifi beschikbaar is? Dan kan je muziek gewoon streamen via de ingebouwde bluetooth.

Met zijn IP56-rating is deze prachtige speaker bestand tegen vocht, regen, sneeuw, stof, zout spatwater, uv-straling en extreme warmte en kou. Ben je dus iemand die veel reist en op verschillende locaties komt? Dan is de Sonos Move misschien wel dé ideale luidspreker voor jou.

Met zijn batterijduur van 11 uur kan je de hele dag door blijven genieten van geweldige muziek. Dit komt vooral door de laatste nieuwe software-update waardoor het apparaat nóg energiezuiniger is geworden. Is de batterij van de Move toch plat? Dan kan je hem eenvoudig opladen met de meegeleverde oplader.

Wil je graag weten hoe de nieuwe draagbare Move luidspreker tot stand is gekomen? Ontdek het dan zeker eens op de blog van Sonos.

Verkooppunten van het merk sonos