Recentelijk kwam Sony aanzetten met een nieuwe telg binnen hun X-serie van draadloze luidsprekers. Het exemplaar luistert naar de ‘naam’ SRS-XV900 en staat garant voor het luidste en krachtigste geluid, zeker als je het vergelijkt met de andere modellen binnen hun portfolio. De SRS-XV900 is eenvoudig transporteerbaar dankzij het handvat en de wielen, gecombineerd met een batterijduur van maar liefst 25 uur. Door een speciale feature genaamd ‘TV Sound Booster’ kan de eindgebruiker rekenen op een rijke, audiovisuele ervaring met diepe bassen. Benieuwd naar alle verdere details?

De SRS-XV900 maakt intergraal deel uit van Sony’s ‘LIVE LIFE LOUD’ visie om adembenemende geluidsentertainment te bieden aan muziekliefhebbers over heel de wereld. Het leven moet op vol volume geleefd worden en dat betekent dat je kunt genieten van helder en rijk geluid van Sony’s nieuwe SRS-XV900 speaker om het meeste uit elk moment te halen. Aldus Sony.

Sony SRS-XV900

De speaker wordt geleverd met een zogenaamde X-Balanced Speaker Unit. Het niet-ronde diafragma geeft naar eigen zeggen meer geluidsdruk en vermindert geluidsvorming door de omgeving van de speaker te maximaliseren, evenals de Jet Bass Booster poort om een energieke en krachtige bass te leveren. Midrange drivers zijn toegevoegd, deze zorgen voor een uitstekende vocale helderheid. De ontwerpers hebben 6 tweeters aan de voor-, zij- en achterkant geïntegreerd.

Wat betreft batterijduur moet je je geen zorgen maken want de SRS-XV900 van Sony kan de klok rond zorgen voor de ‘muzikale toets’ met zijn 25 uur. Dag én nacht. Ben je toch vergeten om de draadloze luidspreker op te laden? Een laadbeurt van 10 minuten staat synoniem voor muziekgenot gedurende 3 uur. Een speciale Battery Care Modus zorgt ervoor dat je je nooit zorgen hoeft te maken omtrent het overladen.

Uniek aan deze speaker: de TV Sound Booster. Hiermee kan je genieten van een verbeterd geluid wanneer je tv kijkt. Het enige wat je daarvoor moet doen is de meegeleverde optische kabel aansluiten en vervolgens de TV Sound Booster modus selecteren op elk tv-merk of model. Beslis je om de Sony SRS-XV900 in huis te halen? Dan kan je tevens een microfoon aansluiten. Perfect voor karaoke.

Sony heeft aan de bovenzijde een aanraakpaneel toegevoegd waarmee je functies, instellingen en verlichting kan wijzigen met slechts één aanraking. Met de MEGA BASS functie kan een eindgebruiker rekenen op extra laag. Door middel van Party Connect kunnen wel 100 compatibele Sony Bluetooth speakers geconnecteerd worden. De nieuwe SRS-V900 is verenigbaar met zowel Sony | Music Center als ‘Fiestable apps’.

Het product is voorzien van een handig handvat. Stevige wielen zorgen ervoor dat alles, op vlak van geluid, op ‘rolletjes’ loopt. Naast de toonaangevende geluidskwaliteit houdt Sony rekening met het milieu. Sony’s oorspronkelijk ontwikkelde gerecyclede plastic wordt gebruikt in de voor en achter panelen en interne delen van de SRS-XV900 speaker.

Wat beschikbaarheid en adviesprijs: de SRS-XV900 gaat leverbaar worden vanaf oktober 2022 (in Europa) voor een geschatte verkoopprijs van 1.199 euro. Meer weten? Je ontdekt er alles over in deze video.

Verkooppunten van het merk sony