Ben jij ‘bezeten’ door alles wat te maken heeft met audio, HiFi, high-end, … en heb je zaterdag 5 en/of zondag 6 november 2022 nog niet aangestipt in je agenda? Dan weet je vermoedelijk niet dat de Noir et Blanc Brussels Hifi Show, editie 2022, er zit aan te komen. De afgelopen weken hebben we alvast de standhouders ‘uit de doeken’ gedaan en ook aangegeven met welke apparatuur er gespeeld zal worden (voor zover de informatie beschikbaar was). Maar dat is slechts een deel want in het verlengde van de show is er een ‘wedstrijd’ waarbij je kans maakt op geweldige prijzen. Wil je je geluk ‘beproeven’? Dan is het absoluut de moeite waard om deel te nemen, zeker als je kijkt naar het prijzenpakket.

Producten van DALI, KEF, Pro-Ject, Yamaha, PlenQ, IsoAcoustics, … het is slechts een kleine selectie uit de volledige lijst. Als je alles zou optellen, heeft het prijzenpakket een totaalwaarde van zo’n 11.000 euro. Wil jij ‘meedingen’ om een prijs in de wacht te slepen? Dat kan. Het enige wat je hoeft te doen is een formulier invullen waarbij je je naam en e-mailadres doorgeeft (voor eenmalig contact). Er wordt gevraagd om eventueel aan te geven welke prijs je graag zou winnen. Eenvoudig toch? Hieronder een volledig overzicht van de producten.

Noir et Blanc Brussels Hifi Show prijzen

De rest gaat vanzelf. Ben jij in de ‘prijzen gevallen’? Dan zal je op vrijdag 4 november een bericht krijgen. Je wordt uitgenodigd op de Noir et Blanc Brussels HiFi Show om de prijs persoonlijk in ontvangst te nemen. Als je ze na winst niet op de show afhaalt, vervalt de prijs en wordt het product aangeboden aan iemand anders. Dit betreft een ‘aanbieding’ vanuit Noir et Blanc. Deelnemen aan de prijsvraag kan via deze link.

Noir et Blanc Brussels Hifi Show prijzenDe catalogus van de Noir et Blanc Brussels Hifi Show is ondertussen beschikbaar. Je ontvangt deze natuurlijk op de show maar je kan deze tevens online raadplegen/downloaden op deze pagina.

De Noir et Blanc Hifi Show 2022 gaat door in BluePoint Brussel (Boulevard Auguste Reyers 80, 1030 Brussel) op zaterdag 5 en zondag 6 november. De show is beide dagen toegankelijk tussen 10 en 18 uur. De locatie is eenvoudig te bereiken vanaf de ringweg. Er zijn 350 ondergrondse parkeerplaatsen beschikbaar (gratis). Meer weten over Noir et Blanc? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van de speciaalzaak door te surfen naar noir-et-blanc.com.

Heb je onze voorbeschouwingen gemist van de afgelopen weken? Dan kan je deze rustig nalezen via de volgende linken:

Verkooppunten van het merk dali