Naim Audio is geen onbekend merk in de audiowereld. De netwerkspelers die zijn uitbrengen, zijn prima te combineren met systemen buiten de eigen keten. En dat willen ze heel graag bewijzen.

Aan de dealers van Naim Audio werd gevraagd om de ND555 netwerkspeler te combineren met een systeem van hun keuze. Deze opstellingen met de ND555 worden voorgesteld in maart.

Zaterdag 16 maart

Lexicom Multimedia combineert een Luxman voor- en eindversterker (C-700u en M-700u) met de ND555 netwerkspeler. B&W 802 D3’s maken het systeem af. Hier is de ND555 te horen met een dubbele voeding! Er zijn drie sessies, 11, 13 en 15u. U hoeft zich niet in te schrijven.

Widescreen Audio in Gent sluit een actief luidsprekersysteem aan direct op de ND555. De NAIM High-end Netwerkspeler zal gekoppeld worden aan de ATC  SCA2 voorversterker die vervolgens het muzieksignaal doorzet naar de actieve ATC SCM100ASL. U kunt vrij inlopen tussen 10u-18u.

Zaterdag 23 maart

Alpha High-End in Brasschaat combineert Britse weergave met Amerikaanse versterking en Italiaanse flair. Sammy en Chris zorgen ervoor dat dit fraaie systeem bestaande uit McIntosh versterking en Sonus Faber luidsprekers u niet onberoerd laten. U kunt vrij inlopen tussen 10u-17u.

Bij Rhapsody in Hilversum laten ze u graag een dubbele 555PS voeding horen op de ND555. De versterking komt voor rekening van het Amerikaanse merk SPECTRAL en de luidsprekers zijn het model AIDA2 van Sonus Faber. Harry en Michel maken er altijd een feestje van, u bent van harte welkom tussen 10u-17u

Zondag 31 maart

We sluiten af in Utrecht bij Wilbert Hifi. Hier combineren ze de nieuwe Gauder DARC 100 luidsprekers. De versterking is nog niet bekend, maar dat zou een PASS LABS versterker kunnen worden. U bent van harte welkom van 12u-17u.

Voor meer informatie over de evenementen kan je terecht op de vernieuwde website van Latham Audio, de distributeur van o.a. Naim Audio in de Benelux.

Verkooppunten van het merk naim