Jouw eigen draagbare bioscoop. En dat door gewoon de nagelnieuwe SRS-NS7 speaker van Sony rond je nek te hangen. Dat is het enige wat nodig is om intens te genieten van een overweldigende én persoonlijke bioscoopervaring. Maak kennis met ‘s werelds eerste draadloze nekbandspeaker die compatibel is met Dolby Atmos en Sony’s BRAVIA XR-modellen. Klaar om te ervaren hoe meeslepend 360 Spatial Sound kan zijn bij het kijken naar Dolby Atmos films via de nieuwste BRAVIA XR-tv’s met een ongeëvenaarde reeks geluidsfuncties?

Een nieuwe manier van luisteren. Zo kan je het best de SRS-NS7 nekspeaker kaderen. Het ziet er op het eerste gezicht misschien een beetje vreemd uit, maar dit exemplaar doet het wel. Het is ontworpen met een flexibel en ergonomisch design waardoor de NS7 uitermate goed rondom jouw nek past. Op die manier kan jij met deze draagbare en tevens draadloze speaker urenlang comfortabel naar films, series en concerten kijken. Zonder jouw huisgenoten al te veel te storen.

De SRS-NS7 is in de mogelijk om de vorm van jouw oren te analyseren voor een gepersonaliseerde luisterervaring. De speaker werkt samen met de meegeleverde WLA-NS7 draadloze zender om de perfecte plaatsing van de virtuele Dolby Atmos-speakers om u heen te bepalen. Laat u meeslepen door de scène en ga helemaal op in de actie. Aldus Sony.

Het model is voorzien van een X-Balanced Speaker Unit. Een optimale speakergrootte in een compacte behuizing. Een verhoogde geluidsdruk wordt gerealiseerd en minder vervorming voor heldere muziek én zang.

“Deze draadloze nekspeaker biedt atmosferisch persoonlijk bioscoopgeluid dat u volledig omringt.”

In de SRS-NS7 zit een omhooggerichte speaker geïntegreerd die een helder geluid biedt dat direct op jou is gericht. Zonder anderen te storen. Als dat niet handig is? Ideaal als jij bijvoorbeeld graag wat langer op blijft dan je gezin om toch nog het einde te zien van jouw favoriete film. Het film- of muziekplezier kan dus dag en nacht plaatsvinden.

Overigens bevat dit model een passieve radiator die de lage frequentierespons verbetert voor een echt diep basgeluid. Klaar om daverende geluidseffecten en diepe beats in films te horen?

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Bekijk dan zeker eens de officiële productvideo die Sony maakte om de lancering van hun SRS-NS7 kracht bij te zetten.

Ook wat betreft de batterijduur moet je je geen zorgen maken tijdens het bingen van series. Er wordt een speelduur opgegeven van maximaal 12 uur (indien het volume ongeveer op niveau 16 staat). Op maximaal volume wordt dat teruggeschroefd naar 5 uur.

Ben je toch vergeten op te laden? Of is je batterij in het midden van een aflevering bijna leeg? Dankzij power-boost staat 10 minuten laden synoniem aan 1 uur extra speeltijd.

Nu denk je waarschijnlijk: leuk, maar wat kost dit plaatje nou? Wel, de adviesprijs is vastgelegd op 300 euro. Een belangstellende zal dus wel aardig moeten graaien in zijn portefeuille, maar natuurlijk krijg je heel wat in de plaats. Benieuwd naar meer? Je ontdekt hier alles over de SRS-NS7.

Verkooppunten van het merk sony