Sonus Faber, bekend om hun geluidsapparatuur, heeft de handen ineengeslagen met Automobili Lamborghini om een audiorevolutie te ontketenen binnen de gloednieuwe Lamborghini Revuelto. Deze samenwerking belooft niet minder dan een symfonie van geluid en design, voortgestuwd door Italiaanse flair en vakmanschap. 

De Lamborghini Revuelto dient als podium voor een ongeëvenaarde technologische voorstelling. Het audiosysteem van Sonus Faber, dat perfect integreert met de esthetiek van Lamborghini, bestaat uit zeven luidsprekers die samen een vermogen van 750 watt leveren. Elk van deze luidsprekers is niet alleen een technisch hoogstandje maar ook een kunstwerk, ontworpen om de luisterervaring te optimaliseren en de geluidshelderheid te maximaliseren.

De kern van het systeem, het middenkanaal, is een volledige range luidspreker die moeiteloos natuurlijke geluiden over een breed spectrum, van 100 Hz tot 20.000 Hz, uitstraalt. De deurluidsprekers bevatten midwoofers en tweeters, ontworpen om rijke, diepe bas en heldere hoge tonen te leveren, waardoor elke rit een live concertgevoel krijgt. Deze worden ondersteund door full-range luidsprekers rondom, alle aangedreven door een state-of-the-art Klasse D versterker met DSP.

De menselijke touch ontbreekt niet; het laatste afstemmingsproces wordt zorgvuldig uitgevoerd door Sonus Faber, die elk systeem met de hand finetunen door te luisteren naar een diversiteit aan muziekstukken. Dit zorgt ervoor dat elke Revuelto eigenaar een persoonlijke en unieke audio-ervaring heeft.

De samenwerking tussen Sonus Faber en Lamborghini zet een nieuwe standaard voor de integratie van high-end audio in luxe voertuigen. De Revuelto is meer dan een auto; het is een bewegende concertzaal, een viering van geluid en snelheid, allemaal in een Italiaans design. Voor liefhebbers van geavanceerde technologie en ongeëvenaarde kwaliteit is de Lamborghini Revuelto een absolute must-have.

Verkooppunten van het merk sonus-faber