Deze nieuwe draadloze oortjes van Sennheiser zijn de opvolger van hun eerdere Momentum True Wireless. Ten op zichte van hun voorganger beschikt deze over active noise cancelling technologie. In de loop van de volgende maand zal hij verkrijgbaar zijn in een zwarte of witte afwerking voor 299 euro.

Sennheiser Momentum True Wireless 2De Duitse audiofabrikant heeft deze draadloze in-ears vooral ontworpen voor de mobiele muziekliefhebber. De toevoeging van ANC zal dan ook erg gewaardeerd worden door deze doelgroep. Maar dit is niet het enige wat veranderd is ten op zichte van hun eerste versie. Zo is de levensduur van de batterij verlengd tot wel 7 uur. Wil je toch nog langer genieten van je favoriete muziek? Dan kan je dankzij 3 extra ladingen dat zelfs rekken tot 28 uur.

De Sennheiser Momentum True Wireless 2 maakt gebruik van dynamische drivers met een diameter van 7 mm. Daarnaast bevatten ze ook nog een decoder en geïntegreerde equalizer die bedient kan worden dankzij de Smart Control-app. Als laatste hebben ze ook nog spraakbesturing aan boord.

Ben je benieuwd naar de specificaties? Hieronder hebben we ze voor je opgelijst.

  • Frequentiebereik: 5 Hz – 21 kHz
  • Harmonische vervorming: minder dan 0,08% (1kHz / 94dB)
  • Codecs: SBC, AAC, aptX™
  • Gewicht: 70 gram
  • Afmeting: 170 x 115 x 45 mm
  • Laadtijd: 90 minuten voor 1 volledige oplading

Wil je graag meer weten over de Momentum True Wireless 2? Surf dan zeker eens naar de website van Sennheiser. In de loop van de maand april zouden deze in-ears verkrijgbaar moeten zijn.

Verkooppunten van het merk sennheiser