Onder het motto ‘DontStopTheMusic’ organiseert het Duitse Sennheiser online concerten op hun Instagram-account. Dit jaar blaast het audiobedrijf 75 kaarsjes uit en op deze manier willen ze dat graag vieren samen met medewerkers, klanten en vrienden.

Het moment kon niet beter zijn aangezien er nu heel wat artiesten zijn die hun shows moesten annuleren vanwege de situatie. Sennheiser ging dan maar op zoek naar een oplossing om iedereen toch nog te laten genieten van hun favoriete artiesten. Volgens hen mag de muziek nu zeker niet stoppen en daar kunnen wij ons als redactie volledig in vinden.

Sennheiser 75 jaar

De streamingconcerten van Sennheiser zullen plaatsvinden op hun Instagram-account, deze zullen live uitgezonden worden via Instagram TV (IGTV). Deze avond om 8 uur kan je bijvoorbeeld luisteren naar DJ Logan D.

Er zullen de komende weken waarschijnlijk nog verdere data worden bekend gemaakt voor andere livestreams. Daarvoor kan je best de website van Sennheiser in de gaten houden.

Verder ga je ook nog heel wat verschillende muziekvideo’s, jazzclub opnames, electro-sets en nog veel meer kunnen terugvinden op hun website. Het enige wat je dus hoeft te doen is je hoofdtelefoon opzetten of je luidsprekers op het maximum zetten en genieten van het online concert.

Verkooppunten van het merk sennheiser