Om echt het uiterste uit jouw Sonos Arc soundbar te halen, heeft Sonos een handige update gereleased. Hiermee zou je in de mogelijkheid moeten zijn om de Dolby Atmos-geluidsweergave aan te passen naargelang jouw persoonlijke voorkeuren. Bovendien brengt het gekende merk ook nog een leuke update voor Sonos Roam. Benieuwd? Je leest er hieronder alles over.

Met de komst van de Arc-update kan je als fervent Sonos-liefhebber nu het height channel volume aanpassen. Zo kan je zelf bepalen hoe sterk het overhead channel aanwezig moet zijn in de Dolby Atmos-weergave.

Vind je dat het te prominent aanwezig is? Dan kan je het volume naar beneden ‘terugschroeven’. Is het ‘hoogtekanaal’ niet sterk genoeg? ‘Just turn up the volume’. Eerder koos de soundbar automatisch deze instelling op basis van Trueplay maar vanaf nu ben jij in volledige controle. Om deze instelling te activeren zal je eerst de laatste update moeten installeren en vervolgens navigeren naar System > Arc > Height Audio.

Was jij nog niet zo bekend met de Sonos Arc? Geen probleem want onlangs mochten wij dit leuke belevingsapparaat reviewen. Wat ons betreft staat de Sonos Arc garant voor een multifunctioneel gebruik en een kamervullende geluidsweergave voor een acceptabele prijs. Benieuwd naar onze volledige opinie?

Lees ook


Sonos Arc PCM audioReview: Sonos Arc

 


 

Daarnaast heeft Sonos nog een update uitgebracht voor hun Roam ultradraagbare speaker die onlangs werd geïntroduceerd. De accu zou blijkbaar niet bij iedereen de gegarandeerde 10 uur lang meegaan bij een volledig opgeladen batterij indien er gebruik wordt gemaakt van Google Assistent. Maar dankzij de software-update zou dat euvel nu verholpen moeten zijn. Klaar voor muziekplezier on-the-go?

Verkooppunten van het merk sonos