Vanaf vandaag kan je de nieuwe Sonos Playbase in de winkels vinden. Deze dunne maar krachtvolle soundbase is de perfecte aanvulling voor je tv.

Net als de Playbar biedt de Sonos Playbase een home cinema-ervaring zonder dat je je moet bezighouden met ingewikkelde luidsprekeropstellingen. De Playbase past in elke kamer en elk interieur, en is een plezier om naar te luisteren. In onze review gingen we hier reeds dieper op in.

De Sonos Playbase staat garant voor een unieke geluidservaring tijdens het tv-kijken. Maar niet alleen voor geluid is deze soundbase ideaal. Ook muziek klinkt betoverend mooi uit de maar liefst tien ingebouwde speakers. Die tien speakers zijn slim geplaatst in een behuizing van slechts 58mm hoog en omvatten zes mid-range, drie tweeters en een eigen subwoofer. Met toegang tot meer dan tachtig muziekdiensten zit je als streamingliefhebber zoals gewoonlijk bij deze Sonos goed.

Eender welk interieur je thuis ook hebt, de Playbase gaat er zonder probleem naadloos in op. Sonos zorgde ervoor dat deze speaker een unieke combinatie maakt van akoestiek, draadloos comfort, design en software. Het merk lost met de Sonos Playbase het probleem op dat zich vaak voordoet als je een soundbar gebruikt bij een televisie op staanders; de luidspreker blokkeert het scherm deels. Maar doordat je tv nu op de soundbase staat, verdwijnt dit probleem als sneeuw voor de zon.

De Sonos Playbase is nu te koop in het zwart of wit voor 699 euro.

Verkooppunten van het merk sonos