Dat de beloftevolle BRAVIA XR MASTER-serie A90J OLED-tv’s van Sony er zaten aan te komen, dat heeft het gekende merk absoluut niet onder stoelen of banken gestopt na hun grootse aankondiging. Niet vreemd want in ons vorige bericht begonnen we dan ook met de volgende woorden: ‘s werelds langverwachte toptelevisie van Sony.

Samengevat in een AV-notendop: de Sony BRAVIA XR MASTER-serie A90J OLED-modellen zouden de eerste tv’s ter wereld zijn met cognitieve intelligentie die ‘aangedreven’ worden door de revolutionaire Cognitive Processor XR. Impressive!

Sony BRAVIA XR MASTER A90J

De A90J is het paradepaardje van de BRAVIA XR-serie die beschikt over een volledig nieuwe verwerkingsmethode die verder gaat dan conventionele artificiële intelligentie (AI). Een ongeëvenaard contrast met extreme helderheid en puur zwart, dat is alvast de garantie die we krijgen.

Nu laat Sony weten dat de BRAVIA XR MASTER-serie A90J OLED 4K HDR-tv’s verkrijgbaar zullen zijn vanaf eind maart bij alle erkende dealers in de Benelux. Ga jij voor een 55 inch of een 65 inch formaat? The choice is yours!

Lees ook


Sony BRAVIA XR A90J 4K OLED-televisie is in aantochtSony BRAVIA XR A90J

 


 

Met dit model biedt Sony de meest meeslepende belevenis op de markt. Hoe ze dat doen? Door middel van een toonaangevende beeldkwaliteit, innovatief geluid en een prettige gebruikservaring verpakt in een premium design.

Verder kennismaken met dit model? Op de website van Sony ontdek je er alles over.

Verkooppunten van het merk sony