Ontdek de XE300 en XE200 van Sony. Twee draagbare speakers die garant staan voor een hoogwaardig en kamervullend geluid. Inclusief diepe bastonen. Perfect om elk feestje ‘op gang’ te trekken. Door het compacte ontwerp kan elke telg eenvoudig meegenomen worden. De luidsprekers creëren in elke situatie een krachtig en helder geluid. Aldus de fabrikant van consumentenelektronica. Hoe ze dat precies doen? Met onder andere hun unieke X-Balanced Speaker Unit en twee passieve radiatoren. Maar dat is nog lang niet alles. Benieuwd wat deze modellen nog meer te bieden hebben voor jou als consument?

Eén van de blikvangers waarmee Sony uitpakt is de Line-Shape Diffuser technologie. Deze ‘techniek’ is geïnspireerd op audiosystemen die worden gebruikt bij professionele concerten. Een gelijkmatige verdeling van de muziek wordt realiteit. Daardoor reiken de geluidsgolven nog verder. Klaar om te genieten van jouw geliefkoosde muziek?

Sony XE300

Tijdens het ontwerpproces werd, naast de geluidskwaliteit, een speciale focus gelegd op de draagbaarheid. Zo heeft het kleinste exemplaar bijvoorbeeld een handige riem. Op die manier heb je de draadloze luidspreker altijd bij de hand. Ideaal om met slechts één druk op de knop nummers af te spelen. Laat je alvast niet ‘afschrikken’ door hun ‘beperkte grootte’ want volgens Sony staan de XE300 en de XE200 garant voor een groots geluid binnen kleine ruimtes.

“Geen zorgen over spetters en stof dankzij de classificatie volgens IP67. Van het strand tot aan een zwembad: er zijn geen grenzen meer aan de perfecte feestlocatie.”

Als dat nog niet genoeg zou zijn: het ‘gespan’ is bestand tegen stoten, schokken en schrammen. Iets dat onvermijdelijk is bij dagelijks gebruik. Aldus Sony.

Een lange batterijduur? Dat zeker. Met de XE200 wordt een speelduur van 16 uur opgegeven. Zijn ‘grotere broer, de XE300, houdt het met zijn 24 uur net wat langer vol. De klok rond feesten? Check, dubbel check. Er is een Quick Charging feature aanwezig waardoor een laadbeurt van slechts 10 minuten synoniem staat voor muziekgenot gedurende 70 minuten.

Beide modellen zijn voorzien van de functie echo-onderdrukking om gesprekken te voeren van hoge kwaliteit. Twee mensen kunnen tegelijkertijd praten zonder dat één van de twee onderbroken moet worden. Met behulp van een MIC mute-knop kan het geluid gedempt worden.

Een andere reden waarom je één of meerdere XE200 of XE300 speakers in huis zou halen: ze beschikken over Party Connect. Je kan tot wel 100 compatibele luidsprekers met elkaar connecteren. Het resultaat is een nóg krachtiger geluid om het beste feest ooit te geven. Met de functie ‘stereokoppeling’ kunnen twee speakers draadloos verbinden. Beide features worden geactiveerd via de Sony Music Center applicatie.

Zowel de XE200 als de XE300 is verkrijgbaar vanaf juli 2022 voor een adviesverkoopprijs van respectievelijk 150 en 200 euro. Benieuwd naar meer? Surf dan zeker eens naar de productpagina van zowel de XE200 als de XE300 en laat je verrassen. Of nog leuker: bezoek een gespecialiseerde AV-vakhandel in jouw buurt en ontdek er binnenkort alles over.

Verkooppunten van het merk sony