De Sony VPL-VW890ES en VPL-VW290ES: de typenummers zullen je waarschijnlijk niet veel zeggen maar deze twee gloednieuwe topmodellen betreffen telkens een 4K Home Cinema projector van het hoogste niveau. Aldus Sony. Ze werden onlangs voorgesteld met heel wat veelbelovende technologieën. Nieuwsgierig?

Zowel het VPL-VW890ES- als het VPL-VW290ES-model wordt ‘aangedreven’ door de ‘X1™ for projector’. Een krachtige beeldprocessor die gebaseerd is op technologie die wordt gebruikt in de BRAVIA TV-serie, maar dan geoptimaliseerd voor projectoren. Deze processor combineert innovatieve technologieën voor een uiterst nauwkeurige frame-analyse. Hierdoor worden unieke functies zoals Dynamic HDR Enhancer en Reality Creation mogelijk gemaakt.

Lees ook


Sony BRAVIA CORE PureSony BRAVIA CORE: filmamusement gegarandeerd op jouw BRAVIA XR-tv

 


 

Hieronder alvast enkele fraaie plaatjes van deze beloftevolle modellen:

De VPL-VW890ES van 2.200 lumen met premium All-Range Crisp Focus-lens en VPL-VW290ES van 1.500 lumen bieden een meeslepende kijkervaring. Het is de bedoeling dat de kijker het beeld ervaart net zoals de maker het bedoeld had, inclusief realistische details en een ongekend contrast voor een totaalbeleving om ‘u’ tegen te zeggen.

“Our native 4K SXRD projectors have been market leading in providing these experiences for nearly a decade, and we are pleased to announce these two new powerful additions to our strong line-up of home cinema projectors for our customers.”

Zo klinkt het bij Christopher Mullins, Home Cinema Product Manager bij Sony Professional Displays & Solutions. Met de beschikbaarheid van deze nieuwe projectoren tonen we onze voortdurende toewijding aan het ontwikkelen van oplossingen die een dynamische kijkervaring op groot scherm bieden.

Uiteraard is er nog veel meer leuks te ontdekken over deze 4K projectoren. Benieuwd naar alle details? Je komt er hier alles over te weten.

Verkooppunten van het merk sony