TP Vision heeft laten weten dat het de samenwerking van Philips TV & Sound met Dezeen verlengt. Was je nog niet zo bekend met de laatste? Dezeen is een invloedrijk architectuur- en ontwerpplatform. Hoe deze coöperatie precies in de praktijk wordt gebracht? Met maar liefst vier livestreams waarbij een ‘paneldebat’ gevoerd zal worden over inspirerende designonderwerpen. Made in the ‘world of European Design’. Iets wat TP Vision niet onbekend is…

Deze samenwerking is er vooral gekomen na de collaboratie van vorig jaar tijdens het Virtual Design Festival samen met Dezeen die enorm succesvol bleek te zijn. Welke thema’s er vooral aangesneden zullen worden? Vooral onderwerpen die nauw verband houden met de belangrijkste waarden omtrent de sfeervolle belevingsproducten van Philips TV & Sound.

TP-Vision Dezeen

De eerste twee digitale panelgesprekken zijn ondertussen al achter de rug. Daar werd er bijvoorbeeld gepraat over respectievelijk ‘What is European Design?’ en ‘Women in product design’. Misschien niet zo interessant op het eerste gehoor, maar niets is minder waar. Vooral die eerste is toch wel de moeite om zelf eens te bekijken via het filmpje hieronder. We moeten je wel al ‘waarschuwen’: neem zeker even de tijd want dit betreft een debat van ongeveer 1 uur. Sit back, relax and enjoy!

Zoals eerder al gezegd zijn er in totaal 4 livestreams. Dat wil zeggen dat er nog twee in aantocht zijn. Meer bepaald op 30 september en 21 oktober waarbij de rode draad telkens zal zijn: premium materials and sustainability. Hoe worden hoogwaardige materialen geïntegreerd om prestaties te verbeteren én hoe wordt ervoor gezorgd consumentenelektronica duurzaam is.

Op o.a. deze vragen zal je een antwoord krijgen tijdens beide livestreams. Ben je geïnteresseerd om mee te volgen? Zet deze data zeker al maar in je agenda. De paneldiscussies starten om 15.00 uur lokale tijd en zijn beschikbaar via Zoom.

Verkooppunten van het merk philips