Level up your gaming experience with immersive 3D Sound from 4 channel speakers. Zo begint Panasonic de introductie van hun SC-GN01 draagbare gaming luidspreker. Volgens het gerenommeerde merk is de GN01 hun eerste draagbare surround nekspeaker in de branche die garant staat voor een comfortabele en opwindende game-ervaring.

Waar jij alvast vanop aan kan? Dat is het realistische surround-geluid dat ten gehore wordt gebracht. Zo krijg jij als speler meteen het gevoel dat je echt in de game zit. Het geluidsteam van FINAL FANTASY® XIV Online heeft opnieuw samengewerkt met het Panasonic-team om deze nooit eerder vertoonde combinatie van luidspreker én hoofdtelefoon in één te ontwikkelen.

Panasonic SC-GN01

Panasonic zelf is dan ook enorm verheugd om de SC-GN01 bekend te maken aan het grote publiek. Dit model is er vooral gekomen als aanvulling op hun baanbrekende SC-HTB01 gaming speaker die vorig jaar werd gelanceerd.

“SC-GN01: Become one with the emotions of audio.”

Het exemplaar wordt gekenmerkt door een ontwerp dat zich aanpast aan je schouders. Verder worden de oren niet geblokkeerd. Dit staat synoniem aan urenlang comfortabel game-plezier. Benieuwd naar de video die Panasonic maakte om de lancering kracht bij te zetten?

In totaal zijn er 3 spelmodi vakkundig ontwikkeld. Deze stellen jou als eindgebruiker in staat om ten volle te genieten van de sfeer die er heerst in het spel. Hierdoor ontstaat een ervaring vol intensiteit, spanning en realisme van het hoogste niveau.

Daarenboven kan de GN01 eenvoudig worden bediend tijdens het spelen van je favoriete games. Zo kan je met twee mute-knoppen de microfoon en videogame bedienen. Als USB- en AUX-optie wordt een bedrade verbinding meegeleverd. Handig, toch?

Verkooppunten van het merk panasonic