Naim stopt het niet onder stoelen of banken, en terecht ook: hun allernieuwste nieuwe Classic line-up mag gezien én gehoord worden. Hun 50ste verjaardag laten ze dan ook niet niet onopgemerkt voorbij gaan. Ze brachten recentelijk de NSC 222 streaming-voorversterker, een verbeterde versie van de iconische NAP 250 eindversterker en NPX 300 voeding op de markt. Benieuwd wat deze modellen zo uniek maken? Lees (en kijk) dan zeker verder.

De NSC 222 is een gateway naar streamingdiensten zoals TIDAL, Spotify, Apple Music en Qobuz. Evenals internetradio en muziek die wordt afgespeeld via het nerwerk. Er kan, indien gewenst, een platenspeler aangesloten worden met behulp van de ingebouwde MM phonotrap. Een geïntegreerde hoofdtelefoonversterker staat garant voor persoonlijk luisterplezier. Music maestro!

De NAP 250 eindversterker levert 100 Watt per kanaal en is voorzien van technologie die afkomstig is uit de top-Statement-versterker van Naim. De NPX 300 voeding is een ‘directe upgrade’ voor de streaming-voorversterker, die de interne voeding uitschakelt om ruis-invloeden te verminderen. Een superieure, schonere stroom?  Check.

Dat is, kort door de bocht, wat deze hoogwaardige exemplaren kenmerken. Maar, dat is slechts het topje van de ijsberg. Benieuwd wat deze toestellen jou nog te bieden hebben op muzikaal vlak? Dan hebben wij onderstaande video voor je klaar. Wij gingen in gesprek met Mark Raggett over de hagelnieuwe Classic-serie. Mark vertelde ons, vol passie, over dit zeer fraaie portfolio. Met dank aan het team van Latham Audio voor het faciliteren van deze video. Het was een genot. Zowel voor het oog als het oor. Zeker de moeite waard om ook zelfs eens te gaan ontdekken.

Verkooppunten van het merk naim