YouTube Music is vanaf nu ook in België beschikbaar op Sonos! YouTube Music Premium- en YouTube Premium-abonnees kunnen een enorme catalogus aan originele audiocontent, remixes, liveoptredens en covers nu ook beluisteren via de Sonos-app.

YouTube Music is de laatste toevoeging aan de lijst van ruim honderd Sonos-streamingpartners. Zo heb je toegang tot muziek die is aangepast aan jouw smaak, playlists die je helpen nieuwe artiesten te ontdekken en blijf je op de hoogte van wat er nu trending is.

Enkele YouTube-featers die beschikbaar zijn met Sonos:

De Aanbevolen afspeellijsten staan vol met luistersuggesties op basis van je favoriete muziek. Elke stemming, je favoriete muziek voor elke stemming, plus je favorieten en je laatst gespeelde nummer staan klaar om te spelen. Van Mellow Moods tot Energy Boosters tot Throwback Jam, vind snel wat er bij u past in het moment.

Zoek een verzameling van de nieuwste muziek speciaal afgestemd op jouw smaak. Luister naar nieuw uitgebrachte nummers en albums.

YouTube Charts zijn de beste manier om te zien wat er nu zoal in de muziek gebeurt. In de Top 100-nummers worden de populairste nummers wereldwijd gecatalogiseerd en je vindt ook een lokale versie die is afgestemd op de trends in jouw land.

De gepersonaliseerde afspeellijst Your Mixtape bevat een mix van je favorieten en nieuwe nummers waarvan YouTube denkt dat je die leuk zult vinden.

Vind eenvoudig opgeslagen afspeellijsten, albums en nummers in je bibliotheek.

Verkooppunten van het merk sonos