Hoe hard wij, samen met jullie, uitkijken naar de Audio Show iEar’ van dit jaar? Dat werd hopelijk al duidelijk in deel 1 en deel 2 van onze voorbeschouwing. In deze inleiding moeten we jullie dus niet meer vertellen dat het absoluut de moeite waard zal zijn om op zaterdag 13 en/of zondag 14 november 2021 af te zakken naar het Willem II stadion van Tilburg tussen 10u en 18u. Een nieuwe week, dus ook weer een nieuw deel van onze voorbeschouwing. In dit derde deel ontdek je meer over het moois dat Latham Audio, LG Electronics, Music2 en Monitor Audio Nederland mee zal nemen.

Latham Audio

Inderdaad: Latham Audio. Zij mogen de ‘spits’ afbijten in dit nieuwsbericht én op beide data die hierboven werden genoemd in ruimte N1 en S16. Respectievelijk op de eerste en tweede verdieping. Laten we er geen doekjes om winden: Latham Audio is toch wel onmisbaar op de show. Er zal uitgepakt worden met de de topproducten van het Britse Naim Audio.

Dit jaar bijvoorbeeld kwamen ze aanzetten met een ultieme draaitafel die één van de vele primeurs zal zijn op Audio Show iEar’ 2021. De Naim Solstice draaitafel is het statement op het gebied van analoge audio. En om dit ‘luister bij te zetten’, wordt de Naim Statement versterker gebruikt voor de introductie. Nu vraag je je waarschijnlijk af: ‘ok’, allemaal leuk maar welke speakers dan? Wel, de samenwerking met het Franse Focal is ondertussen zo goed geworden, dat de Grande Utopia’s worden ‘aangerukt’ om een waar statement te maken. Dat wordt dus een demonstratie die je dus zeker niet mag missen.

Mocht je dat nog niet genoeg vinden? Dan kan je bij Naim in de andere luisterruimte ook naar de andere vele mogelijkheden van het merk uit het Engelse Salisbury komen luisteren. Hiervoor laten ze ook nog Mark Raggett overvliegen, product manager bij Naim.

Ruimtes: N1 (eerste verdieping), S16 (tweede verdieping)

LG Electronics

Als volgende in rij: LG because ‘Life’s Good’. Dé uitvinder van OLED technologie is ook dit jaar weer present op de show met de nieuwste OLED toestellen. Een techniek die nog steeds volop in ontwikkeling is en absoluut het beste beeld biedt in 4K. Tegenwoordig zelfs alweer in 8K. Perfect als je jouw favoriete films, series of sportwedstrijden haarscherp wilt volgen in een mooie beeldkwaliteit. Je zal LG tegemoet komen in ruimte A5 op de tweede verdieping.

Ruimte: A5 (tweede verdieping)

Music2

Bij Music2 zijn de verwachtingen wel zeer hoog gespannen. Dat staat als een paal boven water. De reden daartoe? Op de editie van 2019 werden ze bekroond met de ‘Best Sound Award’ en dat willen ze dit jaar natuurlijk overtreffen. Gaan jullie dit jaar dan een nóg beter systeem te horen krijgen? Daar kunnen we helaas nu nog geen antwoord op geven. Dat kan je best zelf gaan ontdekken in ruimte N4 op de eerste verdieping tijdens Audio Show iEar’ 2021.

Máár wat we wel al kunnen meedelen is dat de nieuwe versterkers van Trafomatic en speakers van BHC ongetwijfeld zullen ‘mee dingen’. Om deze aan te sluiten, zal er gebruik gemaakt worden van de nieuwe gepatenteerde Carbon Nano Tube kabels, ontworpen door Van den Hul. Grondlegger, oprichter en kabelgoeroe Aalt Jouk van den Hul gaat in hoogsteigen persoon afreizen naar de show om dit unieke Nederlandse fabricaat aan jou voor te stellen.

Verder zal dhr. Van den Hul alles vertellen over de alsmaar toenemende belangstelling van zijn platenspeler elementen, welke uniek zijn in hun soort. Zoals je kan lezen zal je je ‘muzikale hart’ dus ook kunnen ophalen in de ruimte van Music2.

Ruimte: N4 (eerste verdieping)

Monitor Audio Nederland

En dat zijn we al toegekomen aan de laatste exposant (in dit deel van de voorbeschouwing weliswaar) die een ruimte zal ‘hosten’ op Audio Show iEar’: Monitor Audio Nederland. Ook bij hen zullen er aantal mooie producten geïntroduceerd worden. Hierbij zal veel aandacht gaan naar alweer de zevende generatie van hun immens populaire Silver serie. De Silver serie staat al jarenlang garant voor heel veel luisterplezier. De speakers uit dit portfolio worden alsmaar beter en beter en blijven desondanks toch heel betaalbaar. De lijn viel al in de prijzen met onder andere de prestigieuze EISA Award.

Bij Roksan daarentegen zal de nieuwe Attessa serie centraal staan. De zoveelste reeks versterker, CD-speler of platenspeler? Nee, zeker niet. Als eerste ‘vreemde’ hifi merk gaat de Attessa lijn beschikken over het BluOS streaming audio platform. Daarmee wordt het BluOS portfolio nog groter en krachtiger.

Ruimte: S12 (2e verdieping)

Zo, dit was onze voorbeschouwing voor Audio Show iEar’ 2021 – ‘part 3’. Ben jij benieuwd naar deel 4? Abonneer je dan zeker op onze nieuwsbrief en mis er niets van.

Verkooppunten van het merk naim