In deel 1 van onze voorbeschouwing aangaande Audio Show iEar’ 2021, lieten we jullie al weten dat Aqipa, CDVinyl4U, DALI Benelux en Dimex zullen uitpakken met heel wat moois op deze audiobeurs. Ook deelnemers als DynaudioJoenitDune BlueFocal en Sonos zullen de ‘muzikale revue’ passeren. In dit tweede deel ‘bouwen we verder’ op deel 1. Uiteraard volgens het alfabet, te beginnen met de letter ‘F’.

Fine Sounds Benelux

Als eerstvolgende komen we tegen in ruimte N2 op de eerste verdieping: Fine Sounds Benelux. Zij zullen uitpakken met de ultieme hifi producten van McIntosh en Sonus faber. Neem nu McIntosh bijvoorbeeld. Zij zijn én blijven één van de meest begerenswaardige high-end audio merken die naam en faam maakten in hun, nu al, ruim 70-jarig bestaan.

Om dit in de ‘spotlight’ te zetten, presenteert Fine Sounds enkele van de ‘beste paarden’ uit het McIntosh portfolio die uiteraard beluisterd kunnen worden. Denk hierbij maar aan de MC611 mono eindversterkers, MA12000 & MA352 geïntegreerde hybride buizenversterkers en de C53 voorversterker.

Kan je er niet genoeg van krijgen? Ontdek ter plekke dan tegelijkertijd zeker Sonus faber. Je zal er intens kunnen genieten van speakers uit de Heritage lijn, nieuwelingen uit de Lumina serie en als grootste ‘klepper’: het nieuwe model van de Reference serie dat synoniem staat voor ‘Il Cremonese Ex3me’. Sounds good. Fine Sounds Benelux voegt er aan toe dat je hoogstwaarschijnlijk niet weg bent te krijgen uit de ruimte maar geen zorgen: dat begrijpen ze volledig.

Ruimte: N2 (eerste verdieping)

GP Acoustics

Als je toch de ruimte van Fine Sounds Benelux hebt kunnen ‘loslaten’, dan kan je mogelijks ‘koers zetten’ richting ruimte M1 & M2 (op de eerste verdieping) of de begane grond. Meer bepaald in kamer B1. In deze 3 ruimtes zal distributeur GP Acoustics exposeren met KEF én Hegel. Een naar eigen zeggen ‘prettige combo’.

KEF mag je echt wel rekenen tot de absolute top van de hifi wereld. Dit jaar wordt hun 60-jarig bestaan gevierd. Als het gaat om innovatie en uitmuntendheid in hifi luidspreker engineering, is dit meteen ook één van KEF’s graadmeters. Als je de andere jaren bent geweest naar Audio Show iEar’, dan weet je dat brand ambassador Johan Coorg te spotten zal zijn. Zijn doel? Jullie ‘deelgenot’ laten zijn van KEF’s laatste noviteiten. En dat zal alweer geschieden op zijn eigenzinnige wijze die heel wat muziekliefhebbers, audiofielen, … weten te smaken.

Anderzijds zal hij worden bijgestaan door Anders Ertzeid van Hegel die uit Oslo weer de nieuwe Hegel producten meebrengt. Natuurlijk, om al deze prachtige producten verder in het zonnetje te zetten, trakteert GP Acoustics jou op een muzikale omlijsting van Jan Douwe Kroeske (bekend van zijn vele radio- en TV programma’s) en Anneke van Giersbersen (weer bekend door de Beste Zangers editie van dit jaar). Dat beloofd één en al vertier te worden in de ruimtes van KEF en Hegel.

Ruimtes: B1 (gelijkvloers), M1 & M2 (eerste verdieping)

<p> data-mce-src=</p><h2>HNNY Benelux</h2><p><span style=

HNNY Benelux

Wil je je hart nog meer ophalen? Dat kan bij HNNY Benelux. Waar je je mag aan verwachten? Schitterende luidsprekers van Fyne Audio, excellente bekabeling van Van den Hul, magnifieke elementen en draaitafel accessoires van Ortofon, fraaie platenspelers van New Horizon, prachtige apparatuur van Heed,’lage subwoofers’ van REL en pluggen van ETI Research.

Bij Fyne Audio worden de Special Product (SP) modellen uit de 500 serie geïntroduceerd. Rondom Fyne Audio’s SP500F speaker zal een heel mooi systeem worden opgesteld. Ga dus zeker eens luisteren in het Koning Willem II Stadion ter hoogte van de tweede verdieping (ruimte S17). Perfect voor een hele mooie muzikale ervaring.

Ruimte: S17 (tweede verdieping)

iEar’ Audio Show 2021

IDC Klaassen

IDC Klaassen, importeur van IsoTek, staat bekend als hét merk dat op alle niveaus de stroomvoorziening van je hifi installatie kan aanpakken en sterk verbeteren. Stroomkabels, stekkerblokken en netfilters van de allerbeste kwaliteit. Dat vormt de basis van hun uitgebreide portfolio.

Daarnaast is IDC Klaassen naam aan het maken met de speakers van Karl-Heinz Fink. Een begenadigd technicus en ontwikkelaar van speakertechnologie die zijn weg zag naar diverse speakerfabrikanten. Karl-Heinz Fink zal, in hoogsteigen persoon, zijn nieuwe KIM ten gehore komen brengen voor het grote publiek. Het kleine broertje van de Borg.

Als gevolg van de Brexit, werd IDC Klaassen verder importeur van Q Acoustics en QED. Een mooi aanbod van zeer betaalbare, maar ook erg goed klinkende producten incluis. Al deze prachtige producten zijn te zien en te beluisteren in maar liefst twee ruimtes. Zowel op de begane grond als op de tweede verdieping.

Ruimtes: B3 (gelijkvloers) en S7/8 (tweede verdieping)

Zo, dit was onze voorbeschouwing voor Audio Show iEar’ 2021 – ‘part 2’. Ben jij benieuwd naar deel 3? Abonneer je dan zeker op onze nieuwsbrief en mis er niets van.

In ons eerste deel viel er overigens te lezen dat Audio Show iEar’ dit jaar trakteert. En nee, niet met taart maar wel met iets dat nog veel mooier is. Ze geven te gekke prijzen weg voor een totaalwaarde van niet minder dan €15.000,-.

Ongeveer de helft is te winnen via mediapartner HIFI.NL, meer bepaald via deze link. En de andere helft zal verdeeld worden op de show zelf in het Willem II stadion. Zowel de af- als aanwezigen vallen dit jaar dus in de prijzen.

Klaar om speakersets, wifi speakers, koptelefoons, kabels, subwoofers, audio streamers, netfilters, … in de wacht te slepen? Waar wacht je nog op. Bevestig je deelname vandaag nog en waag je kans.

Voor diegene die het gemist zouden hebben, noteer mét stip in je agenda: zaterdag 13 en zondag 14 november voor Audio Show iEar’ 2021. De audiobeurs is vrij toegankelijk tussen 10u en 18u. Afspraak in het Willem II stadion van Tilburg.

Verkooppunten van het merk mcintosh