Dat Aqipa, CD Vinyl 4 U, DALI Benelux, Dimex, Dune Blue, Dynaudio Benelux, Fine Sounds Benelux, GP Acoustics, HNNY Benelux, IDC Klaassen én IsoAcoustics aanwezig zullen zijn Audio Show iEar’ 2022 wisten jullie waarschijnlijk al. Vermoedelijk weten jullie ook dat dit slechts een deel is van alle standhouders die aanwezig zijn op de show. Audio Show iEar’ 2022 is toe aan zijn 9e editie van ‘s lands grootste en leukste audio show. De show geeft jou als consument de gelegenheid om een prachtige gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur te aanschouwen, tot en met de exclusieve topproducten van deelnemers zoals onder andere Joenit, KlankBart, LG Electronics en Music2. Benieuwd wat zij voor jou in petto hebben op de show?

Joenit

Wanneer je meermaals Audio Show iEar’ hebt bezocht, weet je dat de heren van Joenit niet kunnen ontbreken. Please welcome: de ‘gebroeders’ Bram en Sam Verellen. Ze voeren onder andere de Britse merken Rega en Totem, waarvoor ze ook gekend zijn. Het ‘traditionele’, analoge merk Rega is voornamelijk gekend van hun prachtige line-up als het gaat om draaitafels. Gaande van instap tot high-end. Rega platenspelers zijn al jarenlang de maatstaf in de markt met de mooiste modellen, inclusief fenomenale prestaties. Alles wordt met pure passie gefabriceerd in het Verenigd Koninkrijk.

En laat het nu net een platenspeler zijn uit dit portfolio zijn die altijd in het middelpunt van de desbetreffende set staat bij Joenit. Beslis je om jouw oor te luister te leggen in Tilburg? Dan kan je alvast rekenen op geweldige demonstraties die Joenit verzorgd. Als dat nog niet genoeg zou zijn kan je ook de nieuwe versterker aanschouwen: de Rega Elicit mk5. Uiteraard zal dit model zijn opwachting maken op de show. Afspraak in ruimte A4 en S5 op de tweede verdieping.

KlankBart

KlankBart levert, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, de mooiste oplossingen op vlak van beeld. Home Cinema beleving is momenteel populairder dan ooit en wat is er mooier dan een heel groot scherm in je woonkamer of zelfs een eigen bioscoopruimte? KlankBart voorziet prachtige oplossingen van zowel Optoma als Screen Excellence. Deze zullen gedemonstreerd worden in de S14 ruimte op het tweede verdiep.

LG Electronics

Om nog even verder te gaan op het ‘elan’ van beeld en alles wat daarbij komt kijken: een andere, niet te missen ‘speler’ is LG Electronics. De uitvinder van OLED-technologie zal ook dit jaar zijn opwachting maken. Om misschien al een klein tipje van ‘sluier’ op te lichten: een aanwezige bezoeker zal kennis kunnen maken met de nieuwste OLED-toestellen. OLED betreft een techniek die nog steeds volop in ontwikkeling is en absoluut het beste beeld biedt in 4K, zelfs ook al weer in 8K.

Met een leuze als ‘Life’s Good’, is het meer dan de moeite waard om jouw ogen ‘de kost’ te geven op het tweede verdiep in ruimte A4. Dat is toch waar het uiteindelijk echt om gaat: jouw favoriete film, serie of sportwedstrijd nog intenser beleven.

Music2

Dat importeur Music2 altijd gaat voor het beste analoge geluid en het beste systeem op de show, dat kan niet onder stoelen of banken geschoven worden. Het zal een ‘spektakel’ te worden, zeker als je weet dat Music2 nog meer uitpakt dan voorgaande jaren. De topmodellen zijn Van Blumenhofer, Gran Gioia 2x 16 Turbo van elk 400 kg.

Deze worden aangestuurd met elektronica van Van den Hul. Nu denk je wellicht: Van den Hul, dé kabelleverancier? Inderdaad, deze Nederlandse kabelfabrikant heeft ook een toplijn wat betreft elektronica. Grondlegger, oprichter en ‘kabelgoeroe’ Aalt Jouk van den Hul gaat in hoogsteigen persoon afreizen naar de show om dit unieke fabricaat aan jou voor te stellen.

De aansturing wordt voorzien door Reed, fabrikant van niet alleen magistrale draaitafels maar ook toonarmen. In de ruimte van Music2 gaat het zeer spectaculair worden. Benieuwd wat dat zal geven? Je bent van harte welkom in kamer N4 op het eerste verdiep. Klaar om muziek nog intenser te beleven?

Voor Audio Show iEar’, editie 2022, is de ‘plaats van handeling’ wederom in het Koning Willem II Stadion in Tilburg. Een fantastische locatie met genoeg parkeergelegenheid die eenvoudig te bereiken is via de naastgelegen A58 of via de gratis pendeldienst vanaf Tilburg CS. Verder zorgt iEar’ opnieuw voor de nodige primeurs én speciale gasten. Nieuwsgierig naar wat je nu precies mag verwachten? Schrijf je gerust in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Verkooppunten van het merk rega