Tromgeroffel voor Audio-Technica! Deze legendarische naam, bekend om zijn audiofiele preciesie, verrast de muziekliefhebbers weer eens met een meesterwerk. Maak kennis met hun nieuwste creatie: de ATH-WBLTD hoofdtelefoon. Dit model, waarbij kunst en technologie samenkomen, is een unieke limited edition. Met een wereldwijde oplage van slechts 300 stuks, zal deze houten hoofdtelefoon een revolutie teweegbrengen in je luisterervaring.

De ATH-WBLTD is een opvolger van de bekroonde ATH-WB2022, uitgebracht in 2022. Het brengt iets unieks in de huidige markt van hoofdtelefoons. Terwijl de trend neigt naar draadloze technologieën, kiest Audio-Technica met deze hoofdtelefoon bewust voor een bedrade benadering. Het is perfect voor audiofielen die een echte analoge ervaring willen. Deze hoofdtelefoon is voorzien van 45 mm HD-drivers, waar decennia van onderzoek en ontwikkeling in resoneren. Het resultaat is een klankbeeld dat zowel diepte als een onberispelijke helderheid biedt, met dank aan de diamantachtige koolstofcoating op de membranen.

De keuze van materialen vertelt ook een verhaal op zich: de oorschelpen zijn met uiterste precisie met de hand vervaardigd uit een combinatie van esdoorn-, walnoot- en mahoniehoutlagen door de bekwame ambachtslieden van Fujigen Inc. Deze vakmensen staan bekend om hun meesterschap in gitaarbouw. De gebruikte houtsoorten zijn niet alleen gekozen voor hun esthetiek, maar ook voor hun akoestische eigenschappen. Samen met een constructie van lamsleer en aluminium levert dit een hoofdtelefoon op die zowel visueel aantrekkelijk is als comfortabel zit, zelfs tijdens langdurige luistersessies.

De ATH-WBLTD van Audio-Technica is meer dan een hoofdtelefoon; het is een eerbetoon aan het ambacht van geluid en design. Voor de prijs van 1799,00 EUR krijgt je niet alleen een uitstekende geluidservaring maar ook een stukje tijdloze kunst. Geïnteresseerden zullen snel moeten handelen gezien de exclusiviteit van dit aanbod. Met deze houten hoofdtelefoon bewijst Audio-Technica hun toewijding aan zowel kwaliteit als innovatie. Voor meer details en informatie kan je terecht op de officiële website van Audio-Technica.

Verkooppunten van het merk audio-technica