Audio-Technica heeft twee nieuwe, volledig draadloze in-ears uitgebracht: de ATH-CKS5TW en ATH-CK3TW. Ze zijn ontworpen voor alle muziekliefhebbers die niet willen vasthangen aan kabels en op zoek zijn naar het ultieme luistercomfort onderweg.

Beide hoofdtelefoons zijn ontworpen voor gebruiksgemak en -comfort voor onderweg en hebben een automatische aan/uit-functie die de hoofdtelefoon automatisch aanzet en koppelt aan je smartphone of draagbare digitale audiospeler wanneer de hoofdtelefoon uit de case wordt gehaald. Wanneer ze terug in de case worden gelegd, schakelen ze ook weer automatisch uit. De compacte oordopjes schakelen ook automatisch uit wanneer ze terug in de case worden geplaatst. De case is voorzien van LED batterij status indicatoren en het opladen gaat via  USB Type-C™ (de nieuwe standaard voor smartphones)

Ook het geluid tijdens telefoongesprekken werd verbeterd door middel van de Clear Voice Capture technologie, waarmee het omgevingsgeluid licht wordt gedempt voor een meer helder geluid tijdens telefoongesprekken Voor mensen met een actieve levensstijl betekeMicrosoft (Word, Excell…)nt de druppelbestendige IPX2 classificatie van de ATH-CKS5TW en ATH-CK3TW dat de oordopjes worden beschermd tegen contact met wat waterspatten

Beide modellen zijn voorzien van de nieuwste Bluetooth 5.0 draadloze technologie voor een betrouwbare verbinding op langere afstand en multi-pairing mogelijkheden.

Audio-Technica ATH-CKS5TW

Audio-Technica ATH-CKS5TW

De technische expertise van Audio-Technica komt naar voren in de CKS5TW, met 10 mm drivers met een dubbellaags diafragma en een exclusief ontwerp van de oordopjes. Door de  combinatie van harde en zachte materialen levert het diafragma rijke maar nauwkeurige basgeluiden en heldere full-range audio, voor een uitstekende kwaliteit waar u ook naar luistert.

Het nieuwe exclusieve oortip design biedt een verbeterde, stabiele en comfortabele pasvorm naast een goede isolatie  tegen hinderlijke omgevingsgeluiden. Het ontwerp geeft een uitstekende geluidsweergave in de hoge frequenties voor verbeterede audioprestaties..

Audio-Technica ATH-CKS5TWDe lange levensduur van de batterij van deze hoofdtelefoon is een extra pré. Met een volledig opgeladen hoofdtelefoon kunt u 15 uur ononderbroken genieten van muziek, terwijl de meegeleverde oplaadcase nog eens 30 uur extra oplevert. U kunt de hoofdtelefoon dus in totaal 45 uur onderweg gebruiken.

Met handige knoppen op elke oortje kun je muziek / oproepen / volume bedienen zonder je smartphone aan te raken. Met de Audio-Technica Connect App kunnen gebruikers de levensduur van de batterij controleren, instellingen aanpassen, het afspelen regelen, voorkeurs codecs selecteren en de oordopjes lokaliseren.

De CKS5TW is compatibel met Qualcomm® aptX  SBC en AAC codecs voor betere draadloze audio en is verkrijgbaar in een klassieke zwarte afwerking.

Audio-Technica ATH-CK3TW

Audio-Technica ATH-CK3TWDankzij de CK3TW kan een breder publiek een echte draadloze audiobeleving ervaren en ontdekken. De 5,8 mm drivers leveren ondanks het compacte formaat van de hoofdtelefoon krachtige prestaties, terwijl de gladde siliconen oordopjes zorgen voor een natuurlijke pasvorm en goede isolatie van omgevingsgeluiden.

Voor eenvoudige bediening onderweg heeft elk oordopje aanraaksensoren voor het regelen van audio, telefoongesprekken en volume.

De batterij van de ATH-CK3TW gaat, na volledig opladen, tot zes uur mee met nog eens 24 uur extra accuvermogen via de oplaad case.

Audio-Technica ATH-CK3TWEen speciale low-latency-functie, Qualcomm TrueWireless ™ * Stereo Plus, zorgt ervoor dat u, met een stabiele verbinding en zonder audio-onderbreking, de nieuwste releases kunt streamen. Het efficiënte energiebeheer zorgt er  voor dat u uw batterij niet uitput terwijl u geniet van entertainment onderweg.

De ATH-CK3TW is compatibel met aptX- en SBC-codecs voor betere draadloze audio en is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, wit, blauw en rood.

Audio-Technica ATH-CKS5TW is vanaf september 2019 verkrijgbaar voor €159,00. Audio-Technica ATH-CK3TW is vanaf november 2019 verkrijgbaar voor €99,00.

Verkooppunten van het merk audio-technica