Sennheiser komt op de proppen met een nagelnieuwe in-ear hoofdtelefoon, ook wel beter gekend als het IE 900-model. Een vlaggenschip exemplaar dat speciaal ontwikkeld is voor audiofielen die willen gaan voor een uitstekende luisterervaring zonder compromissen. Uiteraard mét kabel.

De IE 900 zou naar eigen zeggen de nieuwe maatstaf zijn voor mobiel muziekplezier in de hoogst mogelijke kwaliteit. Luistergenot gegarandeerd. Er wordt hierbij de combinatie gemaakt tussen innovatie op technisch vlak en detaillering tot in de kleinste puntjes waardoor perfectionisme geëvenaard wordt.

Lees ook


Sennheiser Ambeo SoundbarSennheiser Ambeo Soundbar: Review

 


 

De hoogwaardige in-ears zijn voorzien van een X3R-transducer die ze zelf ontwikkeld hebben. Verder beschikt het model over een Extra Wide Band-driver en een uniek systeem voor driekamerdemping.

“Experience the peak of German audio engineering and manufacturing with earphones that deliver only the purest, most natural sound.”

Om de driekamerdemping (T3CA) mogelijk te maken is de Sennheiser IE 900 ontworpen met het nodige oog voor detail zodat er een audiofiele geluidsweergave neergezet kan worden. Zo is bijvoorbeeld de behuizing gefreesd uit een massieve blok aluminium.

Nieuwsgierig hoe dat allemaal in zijn werk is gegaan? In deze video die Sennheiser publiceerde krijgen we alvast een exclusieve blik achter de schermen waarin de technici een beeld geven van wat hen inspireert en wat ze deden om te voldoen aan de hoge eisen die ze hadden gesteld voor een dergelijke in-ear geluidservaring te realiseren.

Benieuwd naar de specificaties? Hieronder een overzicht van de belangrijkste eigenschappen:

  • Impedantie: 16 Ohm
  • Sound pressure level (SPL): 123 dB (1 kHz, 1 Vrms)
  • THD (total harmonic distortion): < 0,05% (94 dB, 1 kHz)

Benieuwd naar meer over de IE 900 van Sennheiser? Je leest er hier alles over.

Verkooppunten van het merk sennheiser