Dankzij de Audio-Technica AT-LPW30 draaitafel mag je uitgaan van een geluidsweergave in optimale hifi-kwaliteit. Met inbegrip van een stijlvol design. Nu voegt het welbekende audiomerk een nieuwe afwerking toe ‘in het zwart’: ontdek de AT-LPW30BK. Ontwikkeld in Japan, meer bepaald Tokio, met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van high-fidelity apparatuur.

Audio-Technica AT-LPW30BKDe handmatig snaaraangedreven AT-LPW30 platenspeler komt met een resonantiedempende voetplaat, afgewerkt met een fineerlaag van imitatie-teakhout. Daardoor is de AT-LPW30 een uitstekende aanvulling op ieder systeem waarbij laagfrequente, akoestische feedback tot een minimum wordt beperkt.

Dit exemplaar is uitermate geschikt voor het afspelen van 33-1/3- en 45-toerenplaten. Er is een geïntegreerde, omschakelbare phono-voorversterker voorzien. Perfect voor een voor phono- of line-level-output. Overigens mag de rechte toonarm van aluminium niet ontbreken (met hydraulisch gedempte armlift en armsteun met vergrendeling). Als ‘kers op de taart’ heeft Audio-Technica gekozen voor een hoogwaardig Dual Magnet-element van het type AT-VM95C met een 0,6 mil conische naald. Het AT-VM95C element, dat compatibel is met alle naalden van de VM95-serie, biedt een groot aantal keuzemogelijkheden voor ieders budget en iedere toepassing.

Lees ook


60 jaar aan analoge audio wordt gevierd door Audio-Technica

 


 

De bediening is volledig handmatig. Een belangstellende mag rekenen op een instelbare dynamische dwarskrachtcompensatie. Het professioneel resonantiedempend draaiplateau is van gegoten aluminium met rubberen mat. De AC-adapter voor AC/DC-conversie is buiten de behuizing geplaatst waardoor er minder ruis optreedt in de signaalketen.

Nieuwsgierig naar de eigenschappen ‘in vogelvlucht’? Hieronder een overzicht:

  • Motor: DC-servomotor
  • Aandrijfmethode: riemaandrijving
  • Snelheden: 33-1/3 RPM, 45 RPM
  • Draaischijf: gegoten aluminium

Klasse en stijl. Twee kernbegrippen die niet alleen het design maar ook de audiotechniek het best omschrijven. De AT-LPW30 is een platenspeler die jouw favoriete vinyl platen niet alleen afspeelt met een optimaal hifi-geluid, maar zich ook onderscheidt door de klasse van zijn stijlvolle uitvoering. Aldus Audio-Technica.

En er is goed nieuws: de stijlvolle AT-LPW30BK draaitafel is per direct verkrijgbaar. Het model in een zwarte afwerking gaat over de toonbank voor een adviesverkoopprijs van €339,-. Bij levering ontvang je een dubbele RCA-naar-RCA-stereokabel (male to male), 45-toerenadapter, rubberen mat, afneembare stofkap met scharnierbevestiging en uiteraard de draaitafel zelf.

Verkooppunten van het merk audio-technica