Dat zijn de woorden waarmee Sennheiser de hun CX 400BT True Wireless in-ears aankondigd. Ze beloven ons alvast verbluffende prestaties dankzij de dynamische 7 mm drivers. Deze werden eerder ook al gebruikt in de MOMENTUM True Wireless 2-oortelefoons die eerder dit jaar werden gelanceerd. De Sennheiser CX 400BT True Wireless is ontwikkeld voor de muziekliefhebber die op zoek is naar in-ears met een premium touch. Zet je schrap voor hifi-stereogeluid met diepe bassen, natuurlijke middentonen en heldere, gedetailleerde hoge tonen

“The CX 400BT True Wireless makes astonishing sound quality incredibly accessible,”

Sennheiser CX 400BTBelangrijk bij de aankoop van premium in-ears zijn, buiten de specificaties om, ook de functionaliteiten die geboden. Zo is het met de CX 400BT mogelijk om via de Smart Control-app van Sennheiser de geluidsweergave af te stemmen op basis van jouw persoonlijke voorkeuren dankzij de ingebouwde equalizer. Met codecs zoals SBC, AAC en aptX kan jij genieten van een uitzonderlijke geluidskwaliteit, onafhankelijk of je een Apple of Andriod-gebruiker bent.

Intuitive and effortless to use

De CX 400BT True Wireless is ontworpen voor muziekliefhebbers met een nogal actieve levensstijl. Staying entertained, informed and connected. Dat zijn de keywords van de Sennheiser CX 400BT True Wireless. De toegang tot al je muziek, informatie, … is binnen handbereik dankzij de aanpasbare aanraakbedieningen en slimme spraakassistenten waaronder Google Assistant en Siri.

Ben je een fervente beller? Hang je hele dagen aan de lijn om te communiceren met je collega’s in tijden van Covid-19? Dan maken de in-ears komaf met het omgevingsgeluid van drukke plaatsen zoals treinstations, luchthavens, … Op die manier kan jij in alle rust communiceren met je collega’s. Gewoon verbinden met bluetooth en je bent helemaal ready to go!

Experience all day entertainment in total comfort

Met een batterijduur van 7 uur, die bovendien verlengd kan worden tot 20 uur dankzij de bijgeleverde oplaadcase, blijf je altijd de hele dag ‘entertained’ op een comfortabele manier.

“Rules are there to be broken: With the new CX 400BT True Wireless, Sennheiser has rewritten the rulebook for true wireless audio by bringing its high-end acoustic technology to an exciting new pair of everyday earphones.”

Stijlvol, minimalistisch, een perfect uitgebalanceerde geluidsweergave in een ergonomische ontwerp. Zo mogen we de nieuwe CX 400BT True Wireless in-ears van Sennheiser samenvatten. Ze zijn leverbaar vanaf 15 september voor een adviesprijs van 199,- euro in een zwarte of witte afwerking. In afwachting daarvan kan je al eens surfen naar de website van Sennheiser voor meer informatie.

Verkooppunten van het merk sennheiser