Denon heeft de HEOS 3D-app een interessante feature gegeven. Met augmented reality wil het merk HEOS echt tot leven gaan wekken.

Met de Denon HEOS 3D-app kan je HEOS multiroom beleven en experimenteren met alle functies van 3D. In diverse winkels kan je al van deze ervaring gaan proeven via demo’s en de HEOS-producten vanbinnen en vanbuiten bewonderen. Zo ervaar je 3D niet alleen, je komt ook te weten hoe de hele beleving werkt en technisch gezien in elkaar zit. Daarna kan je app ook gewoon thuis gebruiken om deze unieke ervaring dagelijks te kunnen beleven.

We kennen HEOS al enkele jaren als toonaangevende naam op vlak van multiroom. Innoverende producten zoals de HEOS AVR of de HEOS 1, diverse in-app muziekservices, hi-res audio en handige Bluetoothbediening kenmerken HEOS. HEOS 3D trekt deze lijn van gebruiksgemak voort; als gebruiker moet je enkel de speciale HEOS 3D augmented reality-app te scannen. Zo wordt de app geactiveerd en stap je de wereld van HEOS binnen.

De recente update in de app staat je toe de nieuwe functies van de HEOS AVR te ontdekken. Hiervoor scan je in de winkel het scherm, waardoor de app je toont hoe je HEOS kan gebruiken in je slimme surround-oplossing. Veel makkelijker en stressvrij in vergelijking met andere thuisbioscopen.

Verkooppunten van het merk heos