Wil jij je luisterervaring verbeteren? Maak kennis met de Bluesound PULSE SUB+. Deze draadloze subwoofer levert diepe en nauwkeurige bas voor elk geluid, van muziek en video’s tot films en meer. Aldus de fabrikant.

De PULSE SUB+ kan toegevoegd worden aan je bestaande installatie. Het is eenvoudig te combineren met draadloze Bluesound-luidsprekers, -versterkers en -streamers. Met de BluOS-app kun je eenvoudig verbinding maken met de verschillende apparaten. Je kan ook alle volume-, crossover- en fase-instellingen beheren via deze app. Als dat niet handig is? Met andere woorden: het gebruik van de PULSE SUB+ draadloze subwoofer begint bij de BluOS App.

De subwoofer wordt aangestuurd door een DSP-versterker van 150 Watt. Zijn 8-inch woofer levert een diepe en nauwkeurige bas die jouw audiobeleving verrijkt. Wat deze PULSE SUB+ opmerkelijk maakt, is zijn capaciteit om bassen te leveren zonder enige vervorming tot een frequentie van 22 Hz. Met andere woorden: je kan dus genieten van een zuiver geluid.  

Dit slanke en compacte model heeft afmetingen van 45,7 cm breed, 30 cm hoog en 14,6 cm diep. Het is verkrijgbaar in wit of zwart mat. Omwille van de het compacte ontwerp is het eenvoudig verplaatsbaar. Plaatsen in een verticale of horizontale positie? Het kan allemaal. De bijgeleverde montagebeugel zorgt voor extra flexibiliteit. Om te garanderen dat de subwoofer stevig staat, zijn er magnetisch rubberen voetjes voorzien.

“The PULSE SUB+ wireless subwoofer is designed to be that simple and it starts by using the BluOS App to quickly setup and connect the sub wirelessly to any Bluesound Player.”

Deze toevoeging aan je installatie is verkrijgbaar voor € 849. Als je nog meer bas wilt toevoegen, overweeg dan om een tweede PULSE SUB+ aan te schaffen. Maar laten we beginnen met één, denk je niet?

Verkooppunten van het merk bluesound