Naim Audio, wie kent ze nu niet? Het Brits gevestigde audiobedrijf, fabrikant van sfeervolle belevingsproducten zoals o.a. streamers, draaitafels, CD-spelers, versterkers, … voegt een extra streamoptie toe. Na een eenvoudige software-update kan jij weldra luisteren naar tracks van TIDAL.

Inderdaad: je hoort het goed: TIDAL Connect behoort ondertussen (al vanaf 23 september) tot de mogelijkheden van heel wat befaamde producten uit hun portfolio. De Uniti Atom, Uniti Atom Headphone Edition, Uniti Star en Uniti Nova streamers profiteren van deze update. Ook de ND5 XS 2, NDX 2 en ND 555 mogen we hieronder rekenen.

Heel concreet gaat het hier over firmware versie 3.7 waarbij als ‘klapper op de vuurpijl’ natuurlijk de ondersteuning is voor TIDAL Connect. Maar ook zijn er enkele verbeteringen aangebracht. Overigens zijn er heel wat ‘fixes’ die kleine issues oplossen.

Zelf zijn ze dan ook enorm verheugd om deze toevoeging van TIDAL Connect aan te kondigen. Bovendien, niet onbelangrijk om te vermelden: deze update is zelfs volledig gratis. Dus je krijgt nu nog meer, zonder daarvoor extra te betalen. Iets dat ongetwijfeld door mening muziekliefhebbers, audiofielen, … geapprecieerd zal worden. Snel én eenvoudig is de update te installeren via de bijhorende Naim app.

Leuk extra: er is een gratis proefperiode van 90 dagen beschikbaar voor nieuwe gebruikers indien ze een sfeervol belevingsproduct kopen uit het huidige ‘stream portfolio’ van Naim. Benieuwd naar alle verdere details omtrent deze update? Je ontdekt ze hier.

Verkooppunten van het merk naim