Looks like music, sound like art. Sonos en IKEA hebben deze leuze alvast alle eer aan gedaan. Recent kondigden ze aan dat er iets op til stond, maar nu is het doek definitief gevallen over de nieuwe SYMFONISK wandpaneelspeaker die er al even zat aan te komen.

Het SYMFONISK assortiment heeft er dus een telg bij: de SYMFONISK picture frame speaker met wifi aan boord. Is het een schilderij of is het een speaker? Wel, Sonos en IKEA zijn erin geslaagd om deze twee ‘elementen’ met elkaar te combineren. Dankzij deze luidspreker haal je de kenmerkende Sonos-beleving in huis, tegen de wand, samen met een mooi design. Of zoals ze het zelf omschrijven: waneer geluid & design het perfecte duet vormen.

Lees ook


Sonos en IKEA slaan opnieuw de handen in elkaar

 


 

Muziek is voor heel wat mensen het belangrijkste ingrediënt om sfeer te creëren in huis. Daarom dat de twee bedrijven, dankzij deze collaboratie, elkaar vanuit dezelfde nieuwsgierige instelling en met eenzelfde passie voor geweldige producten blijven uitdagen om nieuwe oplossingen te vinden die geweldige luisterervaringen in huizen wereldwijd tot leven brengen. Benieuwd naar het fraaie totaalplaatje?

Natuurlijk is de speaker veel meer dan enkel een mooi ‘schilderij’ aan de muur. De uitzonderlijke geluidsexpertise van Sonos zorgt ervoor dat deze ook nog eens geweldig ten gehore wordt gebracht.

“De akoestische architectuur van Sonos zorgt ervoor dat de nieuwe SYMFONISK speaker ondanks zijn compacte vorm fantastisch klinkt, en met de Sonos-app is hij moeiteloos in te stellen en te gebruiken.”

Je kan hem gebruiken als enige speaker in een kamer of als systeem verbinden met andere producten uit het SYMFONISK assortiment of met andere Sonos-producten. Net als de vorige SYMFONISK producten, maakt ook deze nieuwe speaker deel uit van het Sonos-systeem. Dat betekent dat jij verbinding zal kunnen maken met meer dan 100 streamingdiensten en met het volledige productassortiment van Sonos.

Het is nog een kleine maand wachten, meer bepaald tot 15 juli, vooraleer dat de spiksplinternieuwe SYMFONISK speaker leverbaar zal worden. Je hebt de keuze uit een witte of zwarte afwerking. Voor een adviesprijs van 179,- euro haal je al een exemplaar in huis.

Verkooppunten van het merk sonos