Naast de reguliere Black, Silver en limited edition Silent White afwerking van de Sony WH-1000XM4 hoofdtelefoon, wordt er nu plaats gemaakt voor een Midnight Blue-kleurstelling. Voor moest je de de WH-1000XM4 headphone nog niet zo goed kennen, dit exemplaar staat volgens Sony bekend om zijn bekroonde en toonaangevende noise cancelling-technologie. En dat konden we zeker en vast niet ontkennen na het reviewen van dit topmodel.

Aan de ‘binnenkant’ verandert er dus niets, enkel aan het uiterlijk heeft Sony ‘gesleuteld’. Net als alle huidige kleuren wordt de Midnight Blue-versie geleverd met accessoires in dezelfde kleurvariant. Zodanig dat de draagtas en kabels perfect aansluiten bij de headphone.

Net zoals zijn ‘voorganger’ bevat ook de Midnight Blue-variant alle functies van de veelgeprezen WH-1000XM4. Kort samengevat betreft dit model een draadloze over-ear headphone met toonaangevende noise cancelling-technologie. Innovaties zoals Speak-to-Chat, wearing detection en multi-point connection zijn niet weg te denken.

Lees ook


Sony WH-1000XM4 ReviewSony WH-1000XM4: Review

 


 

Naast een een prettig draagcomfort, mede dankzij het ergonomische ontwerp, heeft deze draadloze hoofdtelefoon een speelduur tot wel 30 uur. Jouw luisterervaring volledig aanpassen op basis van jouw voorkeuren? Nog gemakkelijker via de Sony Headphones Connect-app voor Android en iOS.

De WH1000XM4 is uitgerust met een nieuwe Bluetooth audio System on Chip dat zich in realtime aanpast aan geluid, muziek en andere akoestische kenmerken. Door gebruik te maken van Edge-AI bouwt DSEE Extreme, de audio die tijdens digitale compressie verloren is gegaan, nauwkeuriger opnieuw op voor een natuurgetrouwe ervaring.

Een ander niet te missen voordeel: de WH-1000MX4 is geschikt voor het weergeven van 360 Reality Audio. Deze codeertechnologie garandeert een driedimensionale muziekbelevenis waardoor jij precies het gevoel krijgt dat het geluid vanuit alle richtingen komt. Dat wordt mogelijk gemaakt door de object-based spatial audio technologie van Sony.

Natuurlijk valt er nog véél meer leuks te ontdekken over deze headphone. Benieuwd naar alle details? Sony’s website is your way to go!

Verkooppunten van het merk sony