Goed nieuws voor fervente (muziek)liefhebbers, of althans toch voor diegene die een zelf de Sonos Move in huis hebben want de gekende audiofabrikant introduceert de Replacement Battery.

Hoewel de levensduur van Move-batterij varieert op basis van het gebruik, mag je als eindgebruiker verwachten dat deze batterij goed is voor 900 ladingen. Dit komt neer op ongeveer drie jaar lang dagelijks mobiel gebruik.

De toekomstvisie van Sonos is door de jaren heen altijd dezelfde gebleven nl. het bouwen van leuke en sfeervolle belevingsproducten die zo lang mogelijk meegaan en daar is deze aankomende Replacement Battery kit voor de Move een goed voorbeeld van.

Lees ook


De Sonos Sub, vanaf nu ook te gebruiken in duo!Sonos Sub

 


 

Daarom komen ze nu op de proppen met een vervangingskit die zo ontworpen is dat je als consument ook na jaren van muzikaal genot kan blijven verder genieten van die krachtige ‘Move-sound’.

“Luister beter (en langer). We hebben de Move ontworpen om langer mee te gaan dan welke batterij dan ook. Daarom is de batterij vervangbaar en hebben we deze gemakkelijke doe-het-zelfset ontwikkeld.”

De Replacement Battery Kit is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 79 euro en wordt bovendien geleverd met alles wat je nodig is voor een eenvoudige installatie, inclusief: nieuwe batterij, gereedschap en vervangende schroeven.

Meer weten? Surf dan zeker eens naar de website van Sonos en ontdek er alles over de Replacement Battery Kit!

Verkooppunten van het merk sonos