De nieuwe IE 300 in-ear hoofdtelefoons van Sennheiser: ontwikkeld voor een echte HiFi luisterervaring, overal waar je ook bent kan je genieten van een gedetailleerd geluid. Zo begint de veelbelovende introductie van de IE 300 in-ear oordopjes. Ze zijn naar eigen zeggen zorgvuldig ontwikkeld voor een genuanceerd, natuurlijk geluid ‘on the go’.

Met de komst van deze nieuwe in-ear hoofdtelefoon combineert de IE 300 superieur geluid met eersteklas design. Voeg daarbij nog eens de verfijnde versie van Sennheisers 7-mm XWB-transducer (Extra Wide Band) die een goed gebalanceerde geluidssignatuur en een uitstekende sonische nauwkeurigheid garanderen en je komt al snel uit op de Sennheiser IE 300.

Volgens Sennheiser is elk onderdeel zorgvuldig afgestemd om zo de luisterervaring te verfijnen. Er is onder andere gebruik gemaakt van een geoptimaliseerde membraanfolie die natuurlijke resonanties en de totale harmonische vervorming minimaliseert (THD < 0,08% bij 1 kHz, 94 dB). Met een frequentierespons van 6 Hz tot 20 kHz levert de IE 300 heldere hoge frequenties met een subtiele en warme muzikaliteit die vocals intiemer laat klinken.

“De IE 300 is ontwikkeld als muzikale compagnon voor onderweg, die – net als de apparatuur thuis – een superieure geluidservaring biedt, ongeacht je omgeving.”

Lees ook


‘Party on’ met Sennheiser’s HD 250BT hoofdtelefoonSennheiser HD 250BT

 


 

Met betrekking tot het design stonden duurzaamheid en comfort ongetwijfeld centraal tijdens het ontwerpproces. De individueel instelbare flexibele oorhaakjes en ooradapters van silicone en memory foam komen in drie maten waaronder S, M, L.

Het is nog even wachten op de officiële lancering van jouw (toekomstige) muzikale compagnon want de eerste modellen zullen verkrijgbaar worden vanaf 19 januari voor een adviesprijs van 299 euro. Kan je alvast niet meer wachten? Dan kan je in tussentijd gerust al eens surfen naar de Sennheiser website om alle details zelf te gaan ontdekken.

Verkooppunten van het merk sennheiser