KEF kondigt met trots de toevoeging aan van Spotify Connect en Roon streaming playback aan LSX, het volledig draadloze muzieksysteem dat het high-end geluid KEF plaatst. Dat systeem staat bekend om zijn betaalbare systeem eenvoudig te integreren in vrijwel elke luisterruimte of levensstijl.

Met de ingebouwde Spotify Connect kan Spotify’s gehele bibliotheek direct vanuit de cloud worden gestreamd zonder onderbreking via hoogwaardige netwerkverbindingen. Op hun draagbare apparaten kunnen gebruikers video’s bekijken, games spelen, telefoontjes beantwoorden en meer, zonder pauzes of onderbrekingen van de muziek te veroorzaken.

Met de integratie van Roon-streaming kunnen gebruikers profiteren van de volledige audiofunctionaliteit met hoge resolutie van de LSX terwijl je geniet van de flexibiliteit van netwerkaudio en de verbluffende Roon-muziekervaring. Als je andere apparaten met streamingplatform bezit- Chromecast, Airplay, Sonos, Roon Ready- Roon kun je jouw luidspreker combineren met deze andere apparaten als een compleet systeem, beheerd door één app.

Voor een beperkte tijd, beginnend op 19 november 2018, kun je je LSX of LS50 Wireless muzieksystemen registreren en krijg je 6 maanden gratis Tidal HiFi Music Streaming. Registratie is eenvoudig en direct met behulp van KEF’s Control-app.

LSX deelt veel van de geavanceerde akoestische engineering die de bekroonde LS50 Wireless beroemd heeft gemaakt binnen de audiocommunity. LSX biedt KEF’s Uni-Q driver array, een kenmerkende innovatie die stereo-beeldvorming radicaal verbetert in een veel breder luistergebied dan conventionele luidsprekerontwerpers.

Gecombineerd met KEF’s uiterst geavanceerde Music Integrity Engine™, een geavanceerde verzameling op maat gemaakte Digital Signal Processing-algoritmen die zorgen voor nauwkeurige tijdafstemming en fasecoherentie, levert LSX een tot nu toe ongehoorde geluidskwaliteit in een luidsprekersysteem in deze prijsklasse. De luidspreker is klein genoeg om op een plank of op een bureau te zitten of een tv te flankeren. LSX produceert een enorm en diep geluidsveld dat volledig contrasteert met de fysieke grootte.

Verkooppunten van het merk kef