De KEF Q-serie is heeft de prestigieuze European Home Theatre Speaker System 2018-2019 EISA Award gewonnen. Het winnende luidsprekersysteem bestaat uit de Q750-vloerstaander, Q650c-center, Q350c-boekenplankluidspreker, Kube 12b actieve subwoofer (uit KEF’s nieuwe stand-alone subwoofer-reeks) en de Q50a upfiring Dolby Atmos-compatibele luidsprekermodule.

Na een grondige evaluatie van de modellen, merkten de juryleden op:
‘De Q-serie van KEF heeft een legendarische status die zich al tientallen jaren uitstrekt, maar is nu opnieuw uitgevonden voor de gebruiker van vandaag.’ Het citaat van EISA gaat verder: ‘Een robuust, stijlvol kastontwerp wordt geëvenaard door een indrukwekkende prestatie ondersteund door de nieuwste versie van KEF’s Uni-Q concentrische driver, waarbij midrange- en treble-informatie als een enkele bron wordt behandeld. Voor grootschalige basweergave wordt een actieve driver gecombineerd met twee passieve radiators in de Q750 vloerstaanders. Deze worden gecombineerd door de Q650c-center en Q350 surround-luidsprekers een ​​nauwkeurige, omringende soundstage te bieden met ongelooflijke neutraliteit. Extra basdiepte wordt geleverd via de Kube12b actieve subwoofer, terwijl de Dolby Atmos-compatibele Q50a upfiring-luidsprekers ervoor zorgen dat filmliefhebbers kunnen genieten van 5.1.4-kanalen met onverslaanbaar thuisbioscoopgeluid’.

EISA is de unieke vereniging van 53 tijdschriften met speciale interesses uit 25 landen. Internationaal bekend voor de Europese EISA Awards, startte EISA in 1982 toen de hoofdredacteuren van vijf Europese fotomagazines samenkwamen om voor de eerste keer de “Camera van het Jaar” te selecteren. Ze hadden geen idee dat EISA – de European Imaging and Sound Association – enkele jaren later uit deze ontmoeting zou komen.

Meer informatie is terug te vinden op de website van Eisa.

Voor meer informatie over de KEF Q-serie, kan je op deze link klikken: http://uk.kef.com/hi-fi-speakers/hi-fi-speaker-series/q-series

Verkooppunten van het merk kef