Op de CES volgende maand zal LG Electronics (LG) haar nieuwste “Ultra”-monitoren presenteren, die zowel UltraWide voor uitstekende productiviteit als UltraGear voor verbeterd gamen omvatten.

Voortbouwend op zijn reputatie als toonaangevende innovator in de UltraWide-beeldverhouding (21: 9 beeldverhouding en hoger), is de indrukwekkende uitgestrektheid van de nieuwe 49-inch LG Ultra Wide Monitor (model 49WL95) gebouwd om de productiviteit voor elke taak te verhogen, terwijl LG’s nieuwste UltraGear Gaming Monitor (model 38GL950G) een uitstekende beeldkwaliteit combineert met een verbluffende snelheid om de meeslepende ervaring te bieden waar gamers om vragen.

2019 LG Ultra Wide Monitor

De nieuwste Ultra Wide Monitor van LG heeft een groot gebogen scherm met een beeldverhouding van 32:9 met een uitzonderlijke beeldkwaliteit. Met zijn filmische schaal is de LG 49WL95 een oplossing van hoge kwaliteit die de omslachtige installatie van meerdere schermen vervangt. De extra ruimte die wordt geboden door het 49-inch scherm en de ongelooflijke beeldverhouding maakt de LG UltraWide ideaal voor multitasking. Een pixeltelling van 5120 x 1440 (gelijk aan twee 27-inch Quad High Definition naast elkaar) en 108 pixels per inch (PPI) zorgt voor optimale beeldhelderheid, wat betekent dat documenten gemakkelijker te lezen zijn en video’s en afbeeldingsbestanden, gemakkelijker te bewerken.LG UltraWide Monitor

De Ultra Wide Monitor van LG is een echte productiviteitsverhogende tool. Deze monitor is een natuurlijke pasvorm voor mensen die werkzaam zijn in financiën, IT, design en architectuur waar display-nauwkeurigheid en kwaliteit vereist zijn. Met behulp van de toonaangevende IPS-technologie van LG biedt de nieuwste UltraWide-monitor een verbluffend nauwkeurige kleurreproductie die 99 procent van de sRGB-kleurruimte beslaat. Met ondersteuning voor HDR10 is deze monitor ook in staat om HDR-compatibele games en video weer te geven.

Om optimaal te profiteren van het ongelooflijk grote schermvastgoed, beschikt de LG UltraWide Monitor over een modus Picture-by-Picture om content van meerdere bronnen naast elkaar te bekijken en tegelijkertijd met meerdere applicaties te werken. Dual Controller-software maakt verbinding met verschillende apparaten allemaal bestuurbaar via een enkel toetsenbord en muis, naadloos samenwerkend met PBP om de workflow te verbeteren en de efficiëntie te verhogen. Met USB Type-C-poorten kunnen gebruikers tegelijkertijd gegevens overbrengen en apparaten opladen, zelfs laptops. Het prachtig gebogen scherm van de monitor verhoogt het gevoel van onderdompeling van de kijker bij het kijken van films en vergelijkbare inhoud, terwijl het strakke, minimalistische ontwerp en de slanke metalen standaard een elegante toets aan het hele pakket toevoegen.

2019 LG UltraGear Gaming Monitor

LG is de debutant van zijn nieuwe Nano IPS UltraGear Monitor voor gamers op CES, met ondersteuning voor NVIDIA G-SYNC en een refresh-frequentie van 144 Hz voor snel en vloeiend gamen. Levendige beelden met verbluffende kleuren zijn standaard op de 3840 x 1600 resolutie van de monitor en 98 procent dekking van het DCI-P3 kleurengamma. De UltraGear-monitor is ontworpen om gamers te omarmen met zijn 21:9-beeldverhouding, gebogen scherm en vrijwel randloos ontwerp. Sphere Lighting, ontworpen voor een meeslepende spelomgeving, biedt tot zes verschillende kleurinstellingen die van de achterkant van de monitor komen en kan worden aangepast aan de stemming van de gamer, terwijl het ook helpt oogvermoeidheid te verminderen.

LG UltraGear Monitor

“LG brengt consequent geavanceerde monitoren op de markt, boordevol functies en functies specifiek voor verschillende consumentensegmenten”, zegt Jang Ik-hwan, hoofd van de IT-afdeling van de Home Entertainment Company van LG. “Met een ruime keuze aan modellen die prioriteit geven aan productiviteit, beeldkwaliteit en out-of-the-world gaming, zien steeds meer consumenten LG als een innovatieleider in monitors.”

Verkooppunten van het merk lg