Loewe introduceert de Loewe bild i.77 dr+. Dit is een OLED-televisie met een schermdiagonaal van 77 inch (196 cm). Het TV-toestel staat volgens de fabrikant garant voor een adembenemende beeldkwaliteit, intuïtieve bediening, state-of-the-art OLED-technologie, intelligente extra functies en exclusief design.

De Loewe bild i-productlijn heeft zich sinds de lancering continu ontwikkeld. Het assortiment is nu uitgebreid met dit vlaggenschipmodel van 77 inch. Dat betekent dat 4K OLED-panelen beschikbaar zijn in de maten 77, 65, 55 en 48 inch. De televisie maakt gebruik van het nieuwste UHD OLED-paneel.

De Loewe bild i.77 dr+ heeft een snelle opstarttijd van slechts vier seconden. Het menu is intuïtief ontworpen en biedt gebruikers gemakkelijke toegang tot gewenste functies. De meegeleverde Loewe dr+ harde schijfrecorder heeft een geïntegreerde capaciteit van 1 TB. Je kan TV-programma’s opnemen of pauzeren met timeshift.

De Loewe remote-afstandsbediening beschikt over een geïntegreerde spraakassistent, Bluetooth en directe knoppen voor diverse streamingdiensten. Bovendien biedt de Loewe bild i.77 dr+ een uitgebreide selectie van ingebouwde native apps, waaronder Apple TV+, YouTube, Zattoo, HD+, Netflix, Amazon Prime Video, DAZN, FIFA+ en Disney+. Met het Loewe-homescreen heb je in één oogopslag toegang tot alle belangrijke inhoud en een uitgebreide selectie aan entertainmentopties.

Voor een bioscoopgeluid bij je thuis kan de Loewe bild i.77 dr+ gecombineerd worden met verschillende modulaire Loewe-audiocomponenten. Dat kan gaan van de Loewe home cinema-sets 553 en 531, de soundbar Loewe klang bar5 mr met de subwoofer Loewe klang sub5 tot de soundbar Loewe klang bar3 mr. Deze componenten ondersteunen Dolby Atmos met maximaal 5.1.2 surroundkanalen en HDMI eARC. Het totale muziekvermogen kan oplopen tot 1.360 Watt. Daarnaast kunnen extra Loewe klang mr-luidsprekers geïntegreerd worden om een multiroom systeem te creëren, dankzij de compatibiliteit met DTS Play-Fi, Apple AirPlay en Google Cast.

De televisie heeft een 360°-ontwerp met een gelakte en met stof bedekte achterzijde. Deze telg beschikt over verborgen kabelgeleiding. Hierdoor is het een esthetisch aantrekkelijk item dat goed past in verschillende interieurs. Met de flexibele installatieoplossingen, zoals de kantelbare Loewe wandsteun, de Loewe vloerstandaard flex en de Loewe vloer-naar-plafond standaard, kan de televisie naar wens worden opgesteld.

Wil je weten wat deze nieuwe OLED TV nog allemaal te bieden heeft? Neem dan een kijkje op de website van Loewe.

Verkooppunten van het merk loewe