Op zondagmiddag 9 juli 2023 opent Bender hifi hun vernieuwde luisterruimtes. Met trots nodigt de gespecialiseerde winkel jou als muziekliefhebber uit om de nieuwe faciliteiten zelf te gaan ontdekken. Zowel met je ogen als oren. Speciaal voor deze gelegenheid zal de winkel van 12 tot 17 uur geopend zijn. Bezoekers worden verwend met koffie, thee en iets lekkers. Excellente muziek niet te vergeten!

De luisterruimtes van Bender hifi hebben een complete transformatie ondergaan dankzij de inspanningen van SPYK71, eveneens gevestigd in de Steenstraat. SPYK71 is een woonwinkel in Arnhem. Nieuwe vloerbedekking siert de luisterruimte, vleugelzaal en gang. Hierdoor hebben de ruimtes een frisse uitstraling gekregen.

“We zijn ontzettend trots op onze vernieuwde winkel en willen dit graag delen met onze klanten en andere muziekliefhebbers.”

Aldus Bender hifi. Met deze renovatie willen we onze klanten een unieke muziekbeleving bieden. In onze luisterruimtes kan je ontspannen zitten terwijl je geniet van een hoogwaardige geluidskwaliteit.

Bender hifi benadrukt tevens het belang van fysieke winkels in de lokale gemeenschap. Winkels dragen immers bij aan de charme en levendigheid van steden en dorpen. In een winkel kan je producten zien, aanraken en ervaren. Bovendien kunnen klanten rekenen op deskundig advies. Wellicht worden ze zelfs verrast met nieuwe inzichten.

De heropening van de luisterruimtes markeert een nieuwe fase voor Bender hifi. Dit benadrukt hun betrokkenheid in de Steenstraat (Arnhem). Als blijk van waardering voor de gemeenschap, zetten zij de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is in hoogwaardige audioapparatuur. Een optimale muziekbeleving? Check.

Meer informatie over de heropening en activiteiten is te vinden op de website van Bender hifi: benderhifi.nl/blog. Muziekliefhebbers worden van harte uitgenodigd om langs te komen. Zo kan een belangstellende de verbeterde luisterruimtes zelf ervaren.

Verkooppunten van het merk kef