Loewe werkt samen met niemand minder dan Kylian Mbappé. Deze samenwerking heeft geleid tot de We. HEAR pro. Dit is een stijlvolle Bluetooth-luidspreker die zowel visueel als auditief indruk maakt. De We. HEAR pro toont toewijding en vakmanschap. Hij is verkrijgbaar in drie moderne afwerkingen: denim, neon en black. Elke variant heeft een unieke uitstraling.

De We. HEAR pro levert een draagbaar geluid, aangedreven door een klasse-D versterker. Een reeks drivers en passieve basradiatoren zorgen samen voor een krachtige en zuivere geluidsweergave. Met een vermogen van 100 watt brengt deze luidspreker elke muziekervaring tot leven.

Het geluid is geoptimaliseerd voor horizontale plaatsing en kan eenvoudig worden aangepast met directe regelaars, zodat je in elke omgeving kunt genieten van een rijke luisterervaring. De batterijduur van 24 uur en de mogelijkheid om de luidspreker in slechts twee uur volledig op te laden, zorgen ervoor dat je nooit zonder muziek komt te zitten. Bovendien dient de We. HEAR pro ook als powerbank voor je andere apparaten, wat de veelzijdigheid nog verder vergroot.

Naast zijn geluidsprestaties is de We. HEAR pro ontworpen met IPX6-certificering om bestand te zijn tegen water en stof. Het compacte, lichtgewicht ontwerp en de verstelbare schouderriem maken het vervoer eenvoudig en stijlvol.

Eén van de meest opvallende functies van de We. HEAR pro is de echt draadloze multi-pairing functionaliteit. Hiermee kun je tot wel 14 luidsprekers synchroniseren. Dit maakt de luidspreker ideaal voor grotere bijeenkomsten of feestjes waar je wilt dat de muziek overal goed hoorbaar is. En mocht je even niet in de buurt zijn, de ingebouwde microfoon maakt handsfree bellen mogelijk, zodat je altijd verbonden blijft.

De Loewe We. HEAR pro is vanaf eind mei verkrijgbaar bij erkende Loewe-dealers. Met een adviesprijs van 269 euro biedt deze luidspreker een perfecte balans tussen luxe, functionaliteit en betaalbaarheid. Deze combinatie maakt het een onmisbaar item voor een optimale audio-ervaring.

Verkooppunten van het merk loewe